Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Αυτός είναι ο Θεσσαλονικιός που στολίζει 80 χώρες για τα Χριστούγεννα!

Αυτός είναι ο Θεσσαλονικιός που στολίζει 80 χώρες για τα Χριστούγεννα!

ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ σε όλο τον κόσμο… Εκατομμύρια λαμπιόνια, χρυσές άμαξες, αστέρια, μοναδικές χριστουγεννιάτικες κατασκευές, κοσμούν τις κεντρικές πλατείες και τους δρόμους, μετατρέποντας τις πόλεις σε παραμυθένια σκηνικά.

Από βοηθός σε λούνα παρκ τη δεκαετία του ’70, ο επιχειρηµατίας Γιάννης Παλαιοχωρινός έφτασε σήµερα να φωτίζει και να διακοσµεί Βερολίνο, Βιέννη, Ρώµη, Ντουµπάι και να δηµιουργεί εορταστικό διάκοσµο σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσµο.

Ημέρες γιορτινές και ο νους ταξιδεύει στις λαμπερές πρωτεύουσες του κόσμου, όπως η Βιέννη, το Βερολίνο, η Βαρκελώνη, το Ντουμπάι και η Κωνσταντινούπολη, που φορούν τα γιορτινά τους και δέχονται επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου. Εκατομμύρια λαμπιόνια, χρυσές άμαξες, αστέρια, μοναδικές χριστουγεννιάτικες κατασκευές, κοσμούν τις κεντρικές πλατείες και τους δρόμους, μετατρέποντας τις πόλεις σε παραμυθένια σκηνικά.

Πίσω από όλα αυτά τα μοναδικά και εντυπωσιακά σκηνικά, κρύβεται ένας Έλληνας, ο Θεσσαλονικιός Γιάννης Παλαιοχωρινός, ο οποίος όσο ήταν ακόμα φοιτητής ξεκίνησε δειλά-δειλά, σε ένα υπόγειο στην Κασσάνδρου, μια μικρή εταιρεία και σήμερα μετρά πέντε μονάδες παραγωγής σε Ελλάδα και Βουλγαρία.

Αυτό θα πει… ελληνικό δαιμόνιο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις