Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

BCA College: Ολοκλήρωσε το πρώτο έτος σπουδών σε ένα εξάμηνο

BCA College: Ολοκλήρωσε το πρώτο έτος σπουδών σε ένα εξάμηνο

Τη δυνατότητα, να ολοκληρώσουν το πρώτο έτος σπουδών σε ένα εξάμηνο, δίνει το BCA College, σε όσους γραφτούν στα τμήματα Φεβρουαρίου, στα ακαδημαϊκά προγράμματα επιπέδου bachelor’s.

Με τη σκέψη ότι υπάρχουν υποψήφιοι φοιτητές που έχουν καθυστερήσει να γραφτούν, αλλά δεν θέλουν να χάσουν ένα ολόκληρο χρόνο, το BCA College, προσφέρει σε όσους ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο, εντατικά μαθήματα, με σκοπό να τελειώσουν αρχές Ιουλίου το πρώτο έτος σπουδών και τον Οκτώβριο να ενταχθούν κανονικά στο δεύτερο.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, έχει ακριβώς τις ίδιες ακαδημαϊκές ώρες , αλλά και τα πλεονεκτήματα, με το ετήσιο.

Το BCA College ιδρύθηκε πριν από 47 χρόνια και αποτέλεσε τον πρωτοπόρο εκπαιδευτικό οργανισμό πάνω στις επιχειρησιακές σπουδές. Εκφράζοντας μία νέα αντίληψη για την εποχή του, ήταν αυτό που προσέφερε πρώτο στην Ελλάδα προγράμματα σπουδών σχετικά με το μάρκετινγκ, τα ναυτιλιακά τη διαφήμιση και τα ξενοδοχειακά. Από την αρχή της λειτουργίας του, καθιέρωσε μεθόδους διδασκαλίας στα πρότυπα των μεγάλων πανεπιστημίων του εξωτερικού.

Η εναλλακτική πρόταση της ολοκλήρωσης του πρώτου έτους σπουδών σε ένα εξάμηνο, αποτελεί μια πρωτοτυπία του BCA, με σκοπό να μην «τιμωρούνται», χάνοντας ένα πολύτιμο χρόνο, όσοι απόφοιτοι λυκείου δεν μπόρεσαν ή δεν πρόλαβαν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους, στην αρχή της ακαδημαϊκής χρονιάς.

Περισσότερες πληροφορίες: Τηλ. 2107259200 ή στο e-mail: admissions@bca.edu.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις