Ελλάδα

Bollywood στην Αθήνα! 350.000€ για ένα γάμο! “Έκλεισαν” Μεγάλη Βρεταννία και King George

Θα θυμίζει, ίσως, σκηνικό ταινίας του Bollywood: εκατοντάδες καλεσμένοι κι ένα ζευγάρι που θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. Στην Αθήνα θα γίνουν όλα αυτά, στα μέσα Απριλίου!

Μάλιστα, οι μελλόνυμφοι έχουν φροντίσει ήδη να “κλείσουν” για τις ανάγκες των καλεσμένων στον παραμυθένιο γάμο τους δυο από τα πιο γνωστά, τα πιο κεντρικά και τα πιο… ακριβά ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας: τη Μεγάλη Βρεταννία και το King George!

Για τις ανάγκες φιλοξενίας των περίπου 400 καλεσμένων έχει κλειστεί όλο το King George και μεγάλο μέρος της Μεγάλης Βρεταννίας. Όπως αναφέρει στην Καθημερινή ο Τιμ Ανανιάδης, γενικός διευθυντής των δυο ξενοδοχείων πρόκειται, ίσως, για τη μεγαλύτερη γαμήλια ινδική τελετή που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στο κέντρο της Αθήνας.

Μόνο για την παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών, την εστίαση και την πραγματοποίηση άλλων παράλληλων εκδηλώσεων θα δαπανηθεί ποσό, περίπου, 350.000 ευρώ. Οι δύο οικογένειες των μελλόνυμφων με ρίζες από την Ινδία προέρχονται από το Λονδίνο και τη Νιγηρία.

Η Αθήνα επελέγη ως γαμήλιος προορισμός ανταγωνιζόμενη τη Γενεύη και το Αμστερνταμ, γράφει η Καθημερινή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πιερία: Σε ισόβια καταδικάστηκε η 35χρονη για τη δολοφονία του συντρόφου της στη Λεπτοκαρυά – «Η φόνισσα ήταν σα να μην είχε κάνει το έγκλημα»
«Αποτελεί βάλσαμο για την ψυχή του πατέρα του θύματος και ολόκληρης της οικογένειας τους που βιώνουν ένα βαρύτατο πένθος»
Πιερία: Σε ισόβια καταδικάστηκε η 35χρονη για τη δολοφονία του συντρόφου της στη Λεπτοκαρυά – «Η φόνισσα ήταν σα να μην είχε κάνει το έγκλημα» 6
«Θα κάνω ό,τι μου ζητήσεις - σε φοβάμαι» έστελνε ο 22χρονος εκτελεστής στον εργοδότη πριν και μετά τη δολοφονία
Μηνύματα πίστης, θαυμασμού και αφοσίωσης έστελνε ο 22χρονος στον εργοδότη και κολλητό φίλο του ανιψιού του 68χρονου ιδιοκτήτη κάμπινγκ πριν το φονικό, πράγμα που άλλαξε ραγδαία μετά το μοιραίο βράδυ
Ο 33χρονος ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ που δολοφονήθηκε στην Φοινικούντα