Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

brainy.gr: Η πλατφόρμα που «σκηνοθετεί» τη γνώση!

brainy.gr: Η πλατφόρμα που «σκηνοθετεί» τη γνώση!

Στον σημερινό κόσμο που κινείται και αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς σας παρουσιάζουμε την βραβευμένη ψηφιακή πλατφόρμα brainy.gr, ένα σύγχρονο εργαλείο μελέτης για παιδιά Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, και των τριών τάξεων του Γυμνασίου.

Μέσω μιας σειράς από εκπαιδευτικά βίντεο, οι καθηγητές του brainy.gr αναλύουν την ύλη των σχολικών μαθημάτων. Στην πλατφόρμα οι μαθητές θα βρουν οργανωμένες σε timeline τις μαθησιακές ενότητες με τις αντίστοιχες ασκήσεις του βιβλίου, ενσωματωμένες επιπλέον ασκήσεις και διαγωνίσματα, καθώς και ειδικά διαμορφωμένα τεστ πολλαπλών επιλογών, τα οποία αναδεικνύουν τις αδυναμίες κάθε παιδιού και τα σημεία όπου πρέπει να δώσει μεγαλύτερη βάση στη μελέτη του. Παράλληλα, στα παιδιά προσφέρεται καθημερινή δυνατότητα να αποστείλουν όσες απορίες έχουν στους καθηγητές της ομάδας του brainy και να λάβουν άμεσα τις απαντήσεις που χρειάζονται.

Με βάση μαρτυρίες γονέων και μαθητών που συλλέξαμε, η χρήση της πλατφόρμας συντέλεσε καθοριστικά τόσο στη βελτίωση της βαθμολογίας των παιδιών αφού η κατανόηση και η αφομοίωση των δύσκολων εννοιών των μαθημάτων έγινε πολύ πιο εύκολη και βατή, όσο και στην αυτονόμηση και τον καλύτερο προγραμματισμό της μελέτης τους.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι το brainy.gr είναι η απάντηση, η λύση που αναζητούν τα σύγχρονα παιδιά.  Η γραφική απεικόνιση συνδυαστικά με την κίνηση που έχει κάθε video, βοηθά πολύ αποτελεσματικά στη συγκέντρωση των παιδιών και τους κινεί το ενδιαφέρον.

Σημειώνουν δε, ότι η πλατφόρμα βοηθά αλλά και απελευθερώνει και τους ίδιους από το άγχος να βοηθήσουν τα παιδιά τους σε θέματα που οι ίδιοι έχουν πλέον ξεχάσει ή δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν.

Από την άλλη, τα παιδιά δήλωσαν ότι το brainy αποτελεί το βασικό τους μέσο στο καθημερινό τους διάβασμα. Δεν τα επιβαρύνει γιατί μέσα από την πλατφόρμα λύνουν τις απορίες τους στη θεωρία που δεν κατάλαβαν στο σχολείο ενώ τους προσφέρει παράλληλα την εξάσκηση σε ασκήσεις και test που χρειάζονται.

Επωφεληθείτε από τη μεγάλη προσφορά του newsit.gr και του brainy.gr, γραφτείτε και κερδίστε έως 40 ευρώ!

Λαμβάνοντας υπόψη τις εμπειρίες των ίδιων των χρηστών αλλά και της τεχνολογικής επανάστασης που συντελείται πλέον παγκοσμίως στο χώρο της εκπαίδευσης, το brainy.gr αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία αξιόπιστη λύση ποιοτικής εκπαίδευσης για όλα τα παιδιά της Ελλάδας, χωρίς διακρίσεις και γεωγραφικούς περιορισμούς!

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις