Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Combat 18: Ξεσπάει η μητέρα κατηγορούμενου! “Ο γιος μου είναι του κατηχητικού”

Combat 18: Ξεσπάει η μητέρα κατηγορούμενου! “Ο γιος μου είναι του κατηχητικού”

Για πρώτη φορά μίλησε η μητέρα ενός εκ των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην εγκληματική ομάδα νεοναζί Combat 18. Η μητέρα του 20χρονου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live, στο Ε υποστήριξε ότι ο γιος της είναι αθώος.

“Μας είπαν ότι έχει συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και έψαξαν το δωμάτιο του εξονυχιστικά! Και βρήκαν κάποιες φωτοβολίδες για το Πάσχα και ένα λίπασμα που είχαμε γιατί έχουμε χωράφια” τόνισε.

Η ίδια, μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι ο γιος της δεν είχε καμία σχέση με ακροδεξιές οργανώσεις. “Το παιδάκι μου ήταν πολλές ώρες στο σπίτι. Ήταν παιδί του κατηχητικού. Δεν έβγαινε πολύ συχνά έξω και ήταν το καλύτερο παιδί. Δεν υπάρχει περίπτωση το παιδάκι μου να έχει μπλεχτεί με αυτά τα πράγματα. Τώρα γιατί τον κατηγορούν δεν μπορώ να καταλάβω” είπε.

Μάλιστα, η μητέρα του νεαρού κατηγορούμενου για συμμετοχή στην  εγκληματική ομάδα νεοναζί Combat 18 υπογράμμισε ότι ο γιος της πιστεύει πολύ στον Θεό. “Πιστεύει πάρα πολύ. Αυτό που μου ζήτησε να έχει μαζί του στο κρατητήριο τη νύχτα να περνάει και η ώρα είναι να διαβάζει την Καινή Διαθήκη”.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις