Ελλάδα

Δαφνί: Κατεπείγουσα έρευνα για την τραγωδία

Τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας για την τραγωδία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, στο Δαφνί, όπου τρεις νοσηλευόμενοι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε πτέρυγα, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ήδη, ο κ. Ζαγοραίος έχει αναθέσει στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Νικόλαο Στεφανάτο, τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, η οποία σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Εισαγγελίας αφορά «τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία στο Ψυχιατρικό Ίδρυμα Δαφνί, που ειχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών ασθενών. Η έρευνα θα διερευνήσει τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς, καθώς και τις συνθήκες νοσηλείας των ασθενών που πέθαναν από ασφυξία».

Επίσης, στο δελτίο Τύπου τονίζεται: «Η εισαγγελία επισήμως ενηρώνει πως ουδεμία αναφορά εκκρεμεί στην υπηρεσία μας, σχετικά με τον φερόμενο ως υπάιτιο της πυρκαγιάς».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τραγωδία στη Λέσβο: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 36χρονης γιατρού – «Αυτό που συνέβη είναι μία στο εκατομμύριο, παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση»
Συγκινεί ασθενής της 36χρονης γιατρού - «Η Μάγδα μου έσωσε τη ζωή. Την ευχαρίστησα και μου χαμογέλασε, δεν μου είπε τίποτα άλλο»
Η 36χρονη γιατρός στη Λέσβο
«Αγαπούσε "τη βίλα της" και είχε παράπονα από τον ενοικιαστή» λέει η σπιτονοικοκυρά της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Η σπιτονοικοκυρά της 45χρονης αποκάλυψε ότι το θύμα είχε προβλήματα και παράπονα από τον ενοικιαστή της, ενώ πολλές φορές της είχε πει ότι θέλει να τον διώξει από το σπίτι της
Ο Σκοπιανός δολοφόνος και η Σταυρούλα Λεβεντάκη