Ελλάδα

Δασκάλα δημοτικού σχολείου και παγκόσμια πρωταθλήτρια κολύμβησης – Περηφάνια στο Τραγανό Ηλείας

Σάρωσε σε παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης η Αγλαΐα Καλλιώρα. Η νεαρή παγκόσμια πρωταθλήτρια είναι δασκάλα στο Δημοτικό Σχολείο Τραγανού Ηλείας.

Η Αγλαΐα Καλλιώρα κατέκτησε τρία μετάλλια στην κολύμβηση, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εργασιακού Αθλητισμού (WCSG) που διεξήχθη από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου στην Αθήνα, κάνοντας υπερήφανους τους συναδέλφους αλλά και τους μικρούς μαθητές της.

aglaiakalliora  patris

«Ξεκίνησα την κολύμβηση σε ηλικία 5 ετών στο Ν.Ο.Β.Α και συνεχίζω μέχρι και σήμερα στην κατηγορία masters με σημαντικές επιδόσεις. Σε ηλικία 12 ετών μεταπήδησα στο άθλημα του καγιάκ όπου κατέκτησα 8 Πανελλήνια μετάλλια, όμως παράλληλα αγωνιζόμουν με τη γυναικεία ομάδα water polo του Ν.Ο.Β.Α», δηλώνει η Αγλαΐα Καλλιώρα στην εφημερίδα «Πατρίς».

aglaiakalliora  patris

Οι σπουδές και η εργασία της Αγλαΐας Καλλιώρα ως διαιτολόγου και καθηγήτριας φυσικής αγωγής, οι μεταπτυχιακές σπουδές, αλλά και οι οικογενειακές της υποχρεώσεις δεν την εμποδίζουν να συνεχίζει τις προπονήσεις.

Προπονείται στο κολυμβητήριο της Αμαλιάδας και αποδεικνύει ότι ο πρωταθλητισμός δεν έχει ημερομηνία λήξης.

Εξάλλου, το μότο της είναι πως «ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η συγκινητική ανάρτηση της δασκάλας πιάνου του 34χρονου δύτη που πνίγηκε στη Βουλιαγμένη - «Το "σε λίγο" δεν ήρθε ποτέ, καλό ταξίδι Πλάτωνα»
Η Αννίτα Τίκη ήταν δασκάλα πιάνου του 34χρονου, ενός «υπέροχου ανθρώπου, με σπάνιο ήθος, ευγένεια, ευαισθησία και ένα ζεστό χαμόγελο που δεν θα ξεχάσω ποτέ»
Επιχείρηση απεγκλωβισμού δύτη στη θαλάσσια περιοχή στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης, Κυριακή 22 Μαρτίου 2026. Στο σημείο βρίσκονται ένα πλοίο του λιμενικού, κλιμάκιο της μονάδας υποβρύχιων αποστολών και ένα ιδιωτικό καταδυτικό συνεργείο
Ακρίβεια και καθημερινότητα: Τα μικρά έξοδα που «τρώνε» τον μισθό χωρίς να το καταλαβαίνεις
Από τον καθημερινό καφέ μέχρι τις ξεχασμένες συνδρομές - Πώς οι μικρές, επαναλαμβανόμενες δαπάνες εξαφανίζουν τον μισθό και απλά βήματα για να ανασάνει ο προϋπολογισμός σου
Πηγή φωτό: iStock
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε επίκεντρο ένα χιλιόμετρο βορειοανατολικά της Σκάλας στην Κεφαλονιά και εστιακό βάθος 16,7 χιλιόμετρα
Σεισμός στην Κεφαλονιά
Πώς έγινε το διπλό τροχαίο στην Εγνατία που κόστισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την τραγωδία
Θρήνος για τον 54χρονο υπάλληλο και την 73χρονη συνοδηγό που σκοτώθηκαν στο διπλό τροχαίο - Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου μεταφέρθηκαν οι σοροί
Εγνατία Οδός: Πώς έγινε το διπλό τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
12