Ελλάδα

ΔΕΗ: Πληρωμή λογαριασμών σε 6 άτοκες δόσεις για ποσά άνω των 200 ευρώ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέες υπηρεσίες για τους πελάτες δημιουργεί η ΔΕΗ βελτιώνοντας με αυτό τον τρόπο την εξυπηρέτησή τους, ενώ ταυτόχρονα παρέχει διευκολύνσεις κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης.

Στο πλαίσιο αυτό η ΔΕΗ προσφέρει από τις 28 Ιουλίου 2022 τη δυνατότητα πληρωμής λογαριασμών με πιστωτική κάρτα σε έως 6 άτοκες δόσεις, μέσω όλων των τραπεζών. Η δυνατότητα αφορά ποσά από 200 ευρώ και πάνω, με πιστωτικές κάρτες VISA, MasterCard και Diners.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Pizza Fan: Διάλογοι επιθεωρητών που μετέφεραν «μαύρα» χρήματα μετά από ελέγχους – «Θέλω το αμάξι να κουβαλήσω λεφτά»
Διάλογοι μεταξύ επιθεωρητών - Ο ιδιοκτήτης, Κωνσταντίνος Αντάρας φαίνεται πως γνώριζε την κάθε κίνηση που έκαναν τα μέλη του δικτύου που φέρεται να είχε στήσει
Pizza Fan