Ελλάδα

ΔΕΗ: Τα πάνω κάτω στους λογαριασμούς ρεύματος

Από τη μια η ΔΕΗ που θέλει αυξήσεις στους λογαριασμούς και μάλιστα άμεσα και από την άλλη η κυβέρνηση που δεν θέλει προεκλογικά να χρεωθεί την αύξηση του κόστους του ρεύματος.

Η ΔΕΗ πιέζει, θέλει να μειωθεί η έκπτωση που έχουν οι συνεπείς καταναλωτές και ταυτόχρονα να μετακυλίσει στους καταναλωτές το κόστος για τους ρύπους.
Την ίδια ώρα η κυβέρνηση μοιάζει αποφασισμένη να μην επιτρέψει να φανούν αυτές οι αυξήσεις στην τσέπη του καταναλωτή. Κάπως έτσι μελετάται η μείωση των χρεώσεων Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας και του ΕΤΜΕΑΡ.
Σε αυτή την περίπτωση, αν μειωθούν οι χρεώσεις ΥΚΩ και ΕΤΜΕΑΡ, περισσότερο ωφελημένοι θα είναι όσοι δεν έχουν πάροχο τη ΔΕΗ, αλλά κάποια ιδιωτική εταιρεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για την επίθεση στο σπίτι Ντογιάκου: «Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, εκφοβισμού ή απειλής»
«Η στοχοποίηση δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών δεν πλήττει μόνο τα πρόσωπα αλλά τον ίδιο τον θεσμό της Δικαιοσύνης και την ομαλή λειτουργία της δημοκρατικής πολιτείας»
Επίθεση από αγνώστους στο σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου στον Βύρωνα, πέταξαν μπογιές στους τοίχους, τρικάκια, έγραψαν συνθήματα και προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητα
Τι κρύβεται πίσω από το βίντεο στη Λακωνία που δείχνει γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα να περπατάει ξυπόλητη
Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από υπάλληλο καταστήματος της περιοχής προκειμένου να τη λύσει, αλλά όταν την ρώτησε ποιος την έδεσε και γιατί είναι σε αυτή την κατάσταση, δεν έδωσε σαφή απάντηση
Η γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα 9