Ελλάδα

ΔΕΗ: Τριπλάσια έκπτωση σε όσους έμειναν χωρίς ρεύμα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μεγάλη έκπτωση προσφέρει η ΔΕΗ στους πελάτης της που τις έμειναν για μέρες χωρίς ρεύμα μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Όπως αναφέρει η εταιρεία, σε συνέχεια της ανακοίνωσης του ΔΕΔΔΗΕ η ΔΕΗ θα τριπλασιάσει την οικονομική ελάφρυνση για τους πελάτες της, προσθέτοντας επιπλέον έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας του λογαριασμού τους.

Με αυτό τον τρόπο, για ένα μέσο μηνιαίο λογαριασμό, η συνολική έκπτωση για τους πελάτες ΔΕΗ υπολογίζεται ότι θα είναι της τάξης του 30% επί του συνόλου του λογαριασμού.

Η ΔΕΗ υπενθυμίζει ότι οι εκπτώσεις θα εμφανιστούν σε λογαριασμούς των επόμενων μηνών, ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης των πελατών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 35χρονο για την φωτιά στο Ρέθυμνο – Είχε ανάψει ψησταριά με κατηγορία κινδύνου 4
Από 1 Ιανουαρίου έως και 15 Αυγούστου 2026, έχουν πραγματοποιηθεί 297 συλλήψεις στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από τις οποίες οι 267 είναι από αμέλεια και οι 30 από πρόθεση
Φωτιά
«Ξεδοντιάστηκε» βαλκανική μαφία: Έκρυβαν 324 κιλά κάνναβης σε ανακυκλώσιμα υλικά – Η διαδρομή από Αλβανία σε Τουρκία, μέσω Ελλάδας
Πάνω από 700.000 ευρώ το παράνομο κέρδος - Δύο συλλήψεις μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, αναζητείται ακόμη ένα άτομο που έχει ταυτοποιηθεί
Ναρκωτικά