Ελλάδα

Δείκτης θετικότητας: 8 περιοχές στο «κόκκινο»

Ο δείκτης θετικότητας βρίσκεται πάνω από το «επικίνδυνο« 4% σε 8 περιοχές της Ελλάδας με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στην Ικαρία με 8,31%.

Συγκεκριμένα ο δείκτης θετικότητας βρίσκεται στο κόκκινο στις ακόλουθες περιοχές:

Ικαρία 8,31%

Μήλος 5,56%

Σύρος 4,96%

Λακωνία 4,74%

Θήρα 4,35%

Φθιώτιδα 4,2%

Μεσσηνία 4.02%

Τρίκαλα 4%

Παράλληλα κοντά στο 4% βρίσκονται οι εξής περιοχές: Χίος (3,98%), Νήσων (3,96%),Τήνος (3,93%), Αργολίδα (3,92%),Κεντρικός Τομέας Αθηνών (3,92%),Φωκίδα (3,91%), Ηλεία (3,87%), Αιτωλοακαρνανία (3,83%). Πάρος (3,79%), Ευρυτανία (3,76%), Σποράδες (3,75%), Ιθάκη (3,74%).

Συνολικά την εβδομάδα 4-10 Απριλίου, το ποσοστό θετικότητας ήταν 6.25% σε σύνολο 1.638.253 εργαστηριακών ελέγχων (RT-PCR/Rapid-Ag) και 1.14% σε σύνολο 1.874.931 αυτοδιαγνωστικών ελέγχων. Στο σύνολο των ελέγχων, το ποσοστό θετικότητας ήταν 2.96%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το Δημόσιο ρίχνει ευθύνες στον αστυνομικό για την καθυστέρηση διάγνωσης καρκίνου: «Δεν αναζήτησε εγκαίρως τη βιοψία»
Ο αστυνομικός που πλέον έχει μεταστατικό καρκίνο, κατήγγειλε πως πήρε τα αποτελέσματα της βιοψίας 1 χρόνο μετά - Το δημόσιο φέρεται πως τον κατηγόρησε ότι δεν έκανε προληπτικές εξετάσεις για να διαγνωστεί η ασθένεια εγκαίρως
Άνδρας 18
Αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος που μοίραζε «μαϊμού» επιδόματα αναπηρίας σε υγιείς ανθρώπους στο Αγρίνιο - «Της έδωσες ηρεμιστικό;»
Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης χορηγούσαν στους πελάτες ηρεμιστικά για να μπουν σε καταστολή και να πείσουν τις επιτροπές πως χρειάζονται το επίδομα αναπηρίας
Κύκλωμα με «μαϊμού» ειδόματα