Site icon NewsIT
08:08 | 29.06.25

Δεμένα παραμένουν τα πλοία στα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου: Απαγορευτικό απόπλου λόγω θυελλωδών ανέμων

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

EUROKINISSI

Newsit Newsroom

Τα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού εκτελούνται κανονικά

Ισχυροί άνεμοι πνέουν σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας και δη στο Αιγαίο με αποτέλεσμα το απαγορευτικό απόπλου να παραμένει σε ισχύ στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. 

Σήμερα οι άνεμοι θα φθάσουν τοπικά τα 7 έως 8 μποφόρ και έτσι τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου. 

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα, τα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού εκτελούνται κανονικά, κατόπιν σύμφωνης γνώμης του πλοιάρχου και με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών ασφάλειας.

 

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλούνται να επικοινωνούν με τις κατά τόπους λιμενικές αρχές ή τις ναυτιλιακές εταιρείες για την καλύτερη ενημέρωση σχετικά με την εκτέλεση των δρομολογίων.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version