Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Δεν ήταν ψέμα! Σχεδόν 2.000 πρόστιμα «έπεσαν» την Πρωταπριλιά για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Δεν προλαβαίνουν να κόβουν… κλήσεις οι αστυνομικοί σε όσους παραβιάζουν την απαγόρευση κυκλοφορίας. Την πρώτη μέρα του Απριλίου «έπεσαν» 1.916 πρόστιμα σε όσους κινούνταν άσκοπα.

Εκτός όμως από την απαγόρευση κυκλοφορίας, η αστυνομία έκανε και δυο συλλήψεις καταστηματαρχών που άνοιξαν τα μαγαζιά τους παρά την απαγόρευση.

Σύμφωνα λοιπόν με το καθημερινό δελτίο… προστίμων για την απαγόρευση κυκλοφορίας, πρωταθλήτρια στις παραβάσεις ήταν η Αττική, όπου «κόπηκαν» πρόστιμα σε 824 περιπτώσεις.

Click4more Απίστευτο: Την έβγαλαν από τη θάλασσα στα Χανιά για να της κόψουν πρόστιμο 

Ακολούθησαν: Ιόνια Νησιά 140, Κρήτη 139, Θεσσαλονίκη 137, Δυτική Ελλάδα 131, Πελοπόννησο 108, Κεντρική Μακεδονία 85, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 79, Θεσσαλία 72, Νότιο Αιγαίο 69, Στερεά Ελλάδα 56, Ήπειρο 35, Βόρειο Αιγαίο 34 και Δυτική Μακεδονία επτά.

Από την ημέρα που τέθηκε σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας, στις 23 Μαρτίου, έως σήμερα έχουν βεβαιωθεί 15.111 παραβάσεις σε όλη τη χώρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα.

Σε ό,τι αφορά στα μαγαζιά, παρά τη σχετική απαγόρευση βεβαιώθηκαν χθες δύο παραβάσεις και συνελήφθησαν ισάριθμα άτομα, ένα στην Αττική και ένα στη Δυτική Ελλάδα.

Από την έναρξη του μέτρου, την Πέμπτη 12 Μαρτίου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί σε όλη τη χώρα 320 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 328 άτομα.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, διαμηνύει η ΕΛ.ΑΣ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις