Ελλάδα

Δεν πέφτει «καρφίτσα» στο λιμάνι του Πειραιά – Φεύγουν οι ταξιδιώτες για τα νησιά

Για ακόμα μία ημέρα, ουρές ταξιδιωτών, σχηματίζονται έξω από τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να επισκεφθούν κάποιο από τα νησιά μας, για τις διακοπές του Αυγούστου.

Σύμφωνα με το Open, οι ουρές το πρωί της Κυριακής ήταν ακόμα μεγαλύτερες από εκείνες που σχηματίστηκαν το Σάββατο!

 

Από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν σήμερα 61 πλοία για τα νησιά του Αιγαίου: 20 για Κυκλάδες, Βόρειο Αιγαίο και Κρήτη ενώ 41 πλοία θα αναχωρήσουν για τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η 16χρονη που έπεσε θύμα βιασμού από 38χρονο στην Πάτρα - «Μαμά με πείραξε»
«Μην ανησυχείς εγώ θα είμαι ο μπαμπάς σου, εγώ σ’ αγαπάω, θα λες εμένα μπαμπά», της έλεγε ο 38χρονος που προφυλακίστηκε για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της - Νέα καταγγελία εις βάρος του για βιασμό 8χρονης
Μια κοπέλα κλαίει 2