Ελλάδα

Δεν πέφτει «καρφίτσα» στο λιμάνι του Πειραιά – Φεύγουν οι ταξιδιώτες για τα νησιά

Για ακόμα μία ημέρα, ουρές ταξιδιωτών, σχηματίζονται έξω από τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να επισκεφθούν κάποιο από τα νησιά μας, για τις διακοπές του Αυγούστου.

Σύμφωνα με το Open, οι ουρές το πρωί της Κυριακής ήταν ακόμα μεγαλύτερες από εκείνες που σχηματίστηκαν το Σάββατο!

 

Από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν σήμερα 61 πλοία για τα νησιά του Αιγαίου: 20 για Κυκλάδες, Βόρειο Αιγαίο και Κρήτη ενώ 41 πλοία θα αναχωρήσουν για τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίωξη ξανά στην 77χρονη για ανθρωποκτονία του συζύγου της στην Θεσσαλονίκη - Σχεδόν όλα του τα πλευρά ήταν σπασμένα
Για την υπόθεση είχε συλληφθεί την πρώτη φορά, κατηγορούμενη για παράλειψη παροχής βοήθειας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν ενημέρωσε τις αρχές, παρότι ο άνδρας είχε καταρρεύσει
Η 77χρονη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες