Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Δερμιτζάκης για τις εικόνες στις εκκλησίες: Μην απορήσετε αν ξανακλείσουν τα σχολεία και παραταθεί το lockdown

Δερμιτζάκης για τις εικόνες στις εκκλησίες: Μην απορήσετε αν ξανακλείσουν τα σχολεία και παραταθεί το lockdown

«Καταπέλτης» είναι ο καθηγητής γενετικής Μανώλης Δερμιτζάκης σε ανάρτησή του στο facebook, για τα όσα είδαμε να γίνονται σήμερα στις εκκλησίες, στις λειτουργίες για τα Θεοφάνεια.

Παρά τα μέτρα και τις απαγορεύσεις, δεν ήταν λίγες οι εκκλησίες που έγινε το αδιαχώρητο, με κόσμο να σχηματίζει μεγάλες ουρές και το συνωστιμό να πηγαίνει… σύννεφο.

Ο καθηγητής, σε ανάρτησή του ανέφερε ξεκάθαρα πως ο συνωστισμός αυτός μπορεί να κάνει ακόμα χειρότερη την κατάσταση με τον κορονοϊό στη χώρα μας, καθώς προειδοποίησε ότι δε θα πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν ξαναπαρθεί απόφαση να κλείσουν τα σχολεία και αν παραταθούν τα σκληρά μέτρα.

Κατόπιν τούτου μην απορεί κανεις γιατι η Ελλαδα θα βρίσκεται σε αυστηρά μέτρα και lockdown για πολυ καιρο, και ισως και με κλειστά σχολεία παλι σύντομα.Κρίμα…» γράφει η ανάρτηση του κ. Δερμιτζάκη, συνοδευόμενη από δύο φωτογραφίες.

 

Κατόπιν τούτου μην απορεί κανεις γιατι η Ελλαδα θα βρίσκεται σε αυστηρά μέτρα και lockdown για πολυ καιρο, και ισως και με κλειστά σχολεία παλι σύντομα. Κρίμα …

Δημοσιεύτηκε από Manolis Dermitzakis στις Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις