Ελλάδα

Δεσμεύθηκαν 2,5 τόνοι ντομάτας χωρίς σήμανση στον Πειραιά

Ντομάτες με άγνωστη προέλευσης, συνολικού βάρους 2,5 τόνων, δέσμευσαν οι ελεγκτές τροφίμων της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι ελεγκτές γεωπόνοι κατά τον ποιοτικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε επιχείρηση εμπορίου αγροτικών προϊόντων στην περιοχή του Ρέντη στον Πειραιά, εντόπισαν και δέσμευσαν ως μη κανονικά 140 πλαστικά κιβώρια με ντομάτες βάρους 2.520 κιλών.

Το συγκεκριμένο προϊόν που ελέγχθηκε στην περιοχή του Ρέντη στον Πειραιά, δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των διατάξεων της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας ως προς την επισήμανση.

Διευκρινίζεται τέλος πως η σήμανση αποτελεί ουσιαστικά την ταυτότητα των προϊόντων, αποτρέπει τις ελληνοποιήσεις και διασφαλίζει την ιχνηλασιμότητά τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η γιατρός και ο υπνοθεραπευτής έπεισαν τον Μαζωνάκη να κάνει πλασμαφαίρεση, ενώ δίσταζε - «Άσε θα τον συγυρίσω εγώ»
Τι κατέθεσε η 28χρονη γραμματέας της κλινικής που «αθωώνει» τον 58χρονο γιατρό και το μήνυμα του υπνοθεραπευτή στην γιατρό για να πείσουν τον τραγουδιστή να κάνει πλασμαφαίρεση και ύπνωση
Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο 58χρονος γιατρός
Μαρία Καρυστιανού στη δίκη για τα Τέμπη: Γιατί δεν υπάρχουν όλοι οι κατηγορούμενοι στη δίκη – Να μάθουμε την ουσία που έκαψε τα θύματα
Η Μαρία Καρυστιανού επιμένει ότι θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις για την πυρόσφαιρα, «η οποία δεν μπορεί να συμβεί από δύο από τις 22 διακριτές αμαξοστοιχίες»
Η Μαρία Καρυστιανού
5