Ελλάδα

Δεσμεύθηκαν 2,5 τόνοι ντομάτας χωρίς σήμανση στον Πειραιά

Ντομάτες με άγνωστη προέλευσης, συνολικού βάρους 2,5 τόνων, δέσμευσαν οι ελεγκτές τροφίμων της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι ελεγκτές γεωπόνοι κατά τον ποιοτικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε επιχείρηση εμπορίου αγροτικών προϊόντων στην περιοχή του Ρέντη στον Πειραιά, εντόπισαν και δέσμευσαν ως μη κανονικά 140 πλαστικά κιβώρια με ντομάτες βάρους 2.520 κιλών.

Το συγκεκριμένο προϊόν που ελέγχθηκε στην περιοχή του Ρέντη στον Πειραιά, δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των διατάξεων της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας ως προς την επισήμανση.

Διευκρινίζεται τέλος πως η σήμανση αποτελεί ουσιαστικά την ταυτότητα των προϊόντων, αποτρέπει τις ελληνοποιήσεις και διασφαλίζει την ιχνηλασιμότητά τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
32χρονος κακοποιούσε τη σύζυγο του μπροστά στο παιδί τους στον Ωρωπό και ανέβαζε τα βίντεο στο ίντερνετ - «Κοιτάξτε πως κλαίει»
Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και έψαχναν το κινητό για να βρουν τα επίμαχα βίντεο όμως το παιδί τους είπε ότι ο μπαμπάς του το πέταξε στη θάλασσα
Portrait of depressed woman, covering face with her hands, side view
32
Φυλάκιση 10 ετών σε άνδρα που βίασε 18χρονη μέσα στην Ψυχιατρική κλινική στο Ηράκλειο το 2019
Μετά από σχεδόν 6,5 χρόνια η υπόθεση εκδικάστηκε με τον κατηγορούμενο να κρίνεται ένοχος - «Η υπόθεση αποτελεί χαστούκι σε όσους υποστήριξαν ότι δεν υπήρξε βιασμός» λέει ο δικηγόρος της κοπέλας
Policeman unlocking a handcuffs on the criminal's back.