Ελλάδα

ΔΕΘ 2016: ΔΕΗ και Γιατροί του Κόσμου προσφέρουν δωρεάν εξετάσεις

Στη φετινή 81η Έκθεση Θεσσαλονίκης, η ΔΕΗ θα παραχωρήσει το περίπτερό της στους Γιατρούς του Κόσμου, οι οποίοι θα εγκαταστήσουν στο χώρο αυτό πέντε ιατρεία, τα οποία θα παρέχουν δωρεάν εξετάσεις με τις παρακάτω ειδικότητες: Οφθαλμολογικό, Παθολογικό, Γυναικολογικό, Παιδιατρικό, Οδοντιατρικό.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι προσφορά του «Εθνικού Ερευνητικού Κέντρου Δημόκριτος». Η χορηγία της ΔΕΗ, εκτός της διαμόρφωσης του χώρου, περιλαμβάνει, επίσης: Κάλυψη λειτουργικών δαπανών που αφορούν στην υλοποίηση όλων των εργασιών, αγορά ιατρικών αναλωσίμων και προσφορά οδοντιατρικής έδρας.
“Η ΔΕΗ θεωρεί ότι έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει σε ευρύτερο πλαίσιο, αποδεικνύοντας με ποικίλους και διαφορετικούς τρόπους την ευαισθησία της στα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα. Η ΔΕΗ θεωρεί ότι έχει καθήκον να συμπαραστέκεται με όποιον τρόπο μπορεί στην προσπάθεια όλων όσοι καθημερινά αγωνίζονται στις σημερινές, αντίξοες για πολλούς συνθήκες”, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρες: Δευτέρα έως Παρασκευή: 16.00-22.00 Σάββατο και Κυριακή: 10.00-22.00.
Από τους Γιατρούς του Κόσμου, (Πολυιατρείο Θεσσαλονίκης), θα διατεθούν, σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, χίλια εισιτήρια εισόδου στη ΔΕΘ, τα οποία προσφέρονται από τη ΔΕΗ.
Η συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου θα συνεχιστεί με την παροχή οδοντιατρικής πρόληψης και κατά τη διάρκεια της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοίλων, στην Κοζάνη, τη χρονική περίοδο 21-26 Σεπτεμβρίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νωρίτερα έρχονται τα πρώτα τέσσερα F-35 – Στην Ελλάδα μεγάλο μέρος της εκπαίδευσης των πιλότων
Πρόκειται για μια option την οποία η Πολεμική Αεροπορία εξετάζει πλέον σοβαρά, καθώς η πρόωρη άφιξη του πρώτου ελληνικού πυρήνα F-35 δεν θα έχει μόνο χαρακτήρα χρονοδιαγράμματος
F-35
Πώς δρούσε το κύκλωμα στην Κρήτη με τις παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Οι λογιστές και τα εικονικά μισθωτήρια
Τριών εκατ. ευρώ οι επιδοτήσεις που πήραν παράνομα - 22 άτομα έχουν συλληφθεί ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει 116 - Στο επίκεντρο των ερευνών 6 Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων - Δεσμεύτηκαν τραπεζικοί λογαριασμοί με 355.000 ευρώ
Κρήτη: Πώς δρούσε το κύκλωμα με τις παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Οι λογιστές και τα εικονικά μισθωτήρια