Ελλάδα

Δεύτερη καταγγελία σε βάρος γνωστού ηθοποιού για απόπειρα βιασμού

Μία ακόμα παθούσα, η τρίτη, η οποία καταγγέλλει γνωστό κωμικό ηθοποιό κατέθεσε, επί πολλές ώρες στον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο, περιγράφοντας την σοκαριστική της εμπειρία.

Το περιστατικό που καταγγέλλει έλαβε χώρα τον Αύγουστο, του 2014. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η γυναίκα, ο γνωστός ηθοποιός αποπειράθηκε να την βιάσει μέσα στο αυτοκίνητο του τον Αύγουστο του 2014.

Οι εισαγγελικές αρχές έφτασαν στη γυναίκα αξιοποιώντας στοιχεία από αυτά που προσκόμισε ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ, Πασχάλη Τσαρούχα. Η καταγγέλλουσα βρέθηκε τελικά σήμερα στο εισαγγελικό γραφείο και έδωσε πολύωρη κατάθεση στον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο, περιγράφοντας την απόπειρα βιασμού της, τον Αύγουστο του 2014.

Τις επόμενες ημέρες εάν δεν φτάσει στα χέρια του εισαγγελέα κάποια νέα καταγγελία για τον ηθοποιό, τότε ο εισαγγελέας αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα να τον καλέσει για εξηγήσεις ως ύποπτο για ένα βιασμό και δυο απόπειρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με αρματαγωγό έφτασαν στην Κρήτη οι 175 ακτιβιστές του στολίσκου για τη Γάζα «Global Sumud Flotilla»
Οι ακτιβιστές, άνδρες και γυναίκες διαφορετικών εθνικοτήτων – ανάμεσά τους και Έλληνες – μεταφέρθηκαν με αρματαγωγό σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Αθερινόλακκου στο Λασίθι
O στολισκός που έφτασε στην Κρήτη
Σπαραγμός και λευκά μπαλόνια στην κηδεία του 13χρονου Κωνσταντίνου που σκοτώθηκε σε τροχαίο με πατίνι στην Ηλεία
Η κηδεία έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μακρισίων, όπου πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να πει το τελευταίο «αντίο» στο άτυχο παιδί
Κηδεία του 13χρονου που σκοτώθηκε με το πατίνι στην Ουκρανία
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ακρωτηριασμό του 5χρονου σε νηπιαγωγείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης
Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου με χειρουργική επέμβαση έγινε προσπάθεια συγκόλλησης και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την κατάσταση της υγείας
Το νηπιαγωγείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης
8