Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Ουρές στα ATM, ουρές και μέσα στις τράπεζες μετά το δημοψήφισμα

Ουρές στα ATM, ουρές και μέσα στις τράπεζες μετά το δημοψήφισμα

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου κάθε ATM στην Αττική “στενάζει” από τον κόσμο που αμέσως μετά την ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα για δημοψήφισμα την επόμενη Κυριακή έσπευσε να σηκώσει χρήματα. Χαρακτηριστική η εικόνα που επικρατεί από το πρωί σε υποκατάστημα τράπεζας στη Σταδίου που είναι ανοιχτό και τα Σάββατα.

Στο συγκεκριμένο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, οι ουρές δεν είναι εκτός, στο ATM, όπου οι πολίτες σχηματίζουν ουρά για να βγάλουν λεφτά. Ουρές και κόσμος, περισσότερος από το κανονικό, υπάρχει και μέσα στο υποκατάστημα!

Όπως δήλωσε υπάλληλος στο Newsit, σήμερα λόγω της ημέρας, η κίνηση στην τράπεζα είναι περισσότερο αυξημένη από άλλες ανάλογες μέρες. Ίδια είναι η εικόνα που παρατηρείται και σε άλλα υποκαταστήματα τραπεζών στο κέντρο της Αθήνας.







Χαμός και στον Άγιο Δημήτριο!

Μεγάλες ουρές έχουν σχηματιστεί και σε μεγάλο εμπορικό κέντρο που βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, με τους πολίτες να έχουν σχηματίσει ουρές που καταλαμβάνουν… σχεδόν ολόκληρο τον όροφο!



Δείτε εδώ περισσότερα για τον… χαμό στον Άγιο Δημήτριο

Την ίδια ώρα, σε άλλο μεγάλο εμπορικό κέντρο, στο Μαρούσι, παρατηρούνται επίσης μεγάλες ουρές.




Aπό νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, η κίνηση σε πολλά υποκαταστήματα τραπεζών στην πρωτεύουσα ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.

Ένα φαινόμενο το οποίο αυξήθηκε κατά κόρον μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με το οποίο ανακοίνωσε δημοψήφισμα για την ερχόμενη Κυριακή, 5 Ιουλίου.

Με το πρώτο φως της ημέρας, η κίνηση στα υποκαταστήματα τραπεζών μοιάζει ακόμη πιο αυξημένη, με τους πολίτες να εκφράζουν την ανησυχία τους για τις καταιγιστικές εξελίξεις του πολιτικού σκηνικού.

Οι εικόνες είναι από διάφορα σημεία της Αθήνας. Υποκαταστήματα τόσο της Εθνικής Τράπεζας, όσο και της Τράπεζας Πειραιώς σε περιοχές του Αιγάλεω και της Ιεράς Οδού.











Ουρές παρατηρούνται και σε υποκαταστήματα τραπεζών σε Δάφνη, Βύρωνα και Παγκράτι.



Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε