Ελλάδα

Διακοπές στη Μάνη: Τέσσερις στάσεις που πρέπει να κάνεις

Η Πελοπόννησος αποτελεί έναν από τους προορισμούς που ξέρεις ότι θα περάσεις καλά όλες τις εποχές του χρόνου.

Και είναι λογικό μιας και σου προσφέρει πολλές επιλογές και έχει πολλές εναλλαγές στα τοπία όσα θα συναντήσεις.

Βουνά, δάση, θάλασσες και τρεχούμενα νερά. Ατελείωτες ακτές και πυργόσπιτα που σχεδόν ακουμπούν στο κύμα.

Παραδοσιακοί οικισμοί και χωριά που σε ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο και σε περιμένουν για να ξεκουραστείς και να περάσεις μερικές χαλαρές στιγμές μακριά από την βαβούρα της καθημερινότητας.

Και η Μάνη με τις ομορφιές της μπορεί να σου προσφέρει ακριβώς αυτό. Οι διακοπές στη Μάνη και τα γύρω μέρη θα σου αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Θα βρεις το ιδανικό κατάλυμα για εσένα και την παρέα ή την οικογένειά σου και θα κανονίσεις πότε θα επιστρέψεις ξανά στα ίδια μέρη.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τέμπη: Βρέθηκε βίντεο που δεν συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία, σε σπίτι δικαστικού πραγματογνώμονα
Η οικογένεια Τηλκερίδη έστειλε εξώδικο στην εταιρεία που χειρίζεται τις κάμερες και ζήτησε να της παραδοθεί το σύνολο του βιντεοληπτικού υλικού και να κοινοποιήσει όλες τις λεπτομέρειες της διακίνησής του, εντός 48 ωρών
Τέμπη
10
Κεφαλονιά: Καταγγελία για τον 66χρονο που επικοινώνησε τελευταίος με τη Μυρτώ – «Βρέθηκα με υπέρογκα χρέη εξαιτίας του»
«Έχω υποστεί τεράστια οικονομική ζημιά, φέρομαι να ευθύνομαι για τα χρέη τους σε εφορία και ασφαλιστικούς οργανισμούς», είπε ο καταγγέλλων για τον 66χρονο
Ο 66χρονος από την Πρέβεζα που συνομιλούσε και έστειλε χρήματα στην Μυρτώ