Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Διακοπή ρεύματος σε Παλαιό Φάληρο και Πειραιά λόγω κακοκαιρίας

Διακοπή ρεύματος σε Παλαιό Φάληρο και Πειραιά λόγω κακοκαιρίας
Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Αρκετές περιοχές της Αττικής έχουν διακοπή ρεύματος και προβλήματα με την ηλεκτροδότησή τους σήμερα Πέμπτη (26.1.2023) λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει όλη την Ελλάδα.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι στο newsit.gr, στο Παλαιό Φάληρο καταγράφεται διακοπή ρεύματος για πάνω από μία ώρα στις οδούς Πρωτέως και Τρίτωνος, κοντά στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω υπερχείλισης υδάτων, αποτέλεσμα της σημερινής κακοκαιρίας.

Οι κάτοικοι του Παλαιού Φαλήρου καταγγέλλουν διακοπές ρεύματος και στις οδούς Ρήγα Φεραίου και Πικροδάφνης, καθώς υπάρχει πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση εδώ και 2 ώρες. Για το ίδιο χρονικό διάστημα έχει κοπεί το ρεύμα και σε σπίτια στην Πλατεία Αττικής. Προβλήματα παρατηρούνται και στη Μεταμόρφωση σε μια γραμμή.

Από τις 16:30 το απόγευμα της Πέμπτης υπάρχουν μεμονωμένα προβλήματα στον Άλιμο, στα σύνορα με το Παλαιό Φάληρο. Όπως αναφέρει κάτοικος στο newsit.gr, λειτουργεί μόνο η μία φάση στα τριφασικά, ενώ καμία δεν λειτουργεί στα μονοφασικά. 

Επίσης, σύμφωνα με ακόμα έναν κάτοικο, νωρίτερα υπήρξε και διακοπή ρεύματος στον Πειραιά. Ειδικότερα, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση καταγράφηκαν σε σπίτια στα Μανιάτικα.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, το μεσημέρι της Πέμπτης καταγράφηκαν διακοπές ρεύματος στο Παγκράτι όπου τέθηκαν εκτός λειτουργίας 2 γραμμές, όπως και σε μια γραμμή στη Νέα Ιωνία.

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ηλεκτροδότηση στις περιοχές σας στείλτε μας μήνυμα στο info@newsit.gr.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις