Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Διακοπή ρεύματος τώρα στην Αθήνα – Ποιες περιοχές δεν έχουν ρεύμα

διακοπή ρεύματος

Η διακοπή ρεύματος τώρα στην Αθήνα έχει έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε πολλές περιοχές. Δείτε αναλυτικά ποιες περιοχές δεν έχουν ρεύμα.

Διακοπή ρεύματος τώρα σε πολλές περιοχές της Αθήνας και της Αττικής έχουν δημιουργήσει προβλήματα σε νοικοκυριά, εταιρίες, αλλά και στυς δρόμους. Χάος παρατηρείται σε πολλούς δρόμους, καθώς δεν λειτουργούν πολλά φανάρια. Οι διακοπές ρεύματος είναι γενικευμένες στην Αττική με αποτέλεσμα σε πολλές περιοχές τόσο στα νότια όσο και στα βόρεια προάστια να επικρατεί απίστευτο χάος.

Από τη διακοπή ρεύματος, φανάρια έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας, συναγερμοί έχουν αρχίσει να χτυπάνε, ενώ ανάστατοι είναι καταστηματάρχες αφού πολλοί έχουν ευπαθή προϊόντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διακοπή ρεύματος έχουν Παλλήνη, Ιλίσσια, Βύρωνας, Νέα Ελβετία, Βριλήσσια, Μελίσσια, Μαρούσι, Παγκράτι, Εξάρχεια, Κέντρο, Νέα Σμύρνη, Άγιος Δημήτριος, Πειραιάς, Κέντρο Πειραιά, Νέο Φάληρο, Παπάγου, Βύρωνας, Γλυφάδα, Δάφνη, Καισαριανή, Παλλήνη, Κολωνάκι, Άνω Νέα Σμύρνη, Ηλιούπολη, Πόρτο Ράφτη, Γέρακας, Ηράκλειο Αττικής, Καισαριανή, Γκύζη, Ελληνικό, Γλυκά Νερά, Παιανία.

Μετά τη διακοπή ρεύματος, η Πυροσβεστική έχει δεχτεί περισσότερες από 100 κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων από ασανσέρ. Εκτός λειτουργίας, σύμφωνα με πληροφορίες η γραμμή 2 (Ανθούπουλη- Ελληνικό) του μετρό από τον σταθμό Πανεπιστήμιο έως το Ελληνικό, καθώς οι συρμοί δεν κινούνται λόγω του προβλήματος στην ηλεκτροδότηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η ηλεκτροδότηση αποκαθίσταται σταδιακά σε αρκετές περιοχές, όπως Μαρούσι και Γλυφάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΔΜΗΕ για τη διακοπή ρεύματος, σήμερα στις 14.12 λόγω βλάβης που από τις έως τώρα ενδείξεις έλαβε χώρα σε μετασχηματιστή του δικτύου διανομής στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Παλλήνης, υπήρξε απώλεια τροφοδότησης φορτίων που επηρέασε περιοχές της Αττικής, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ. “Οι ενέργειες για την αποκατάσταση ξεκίνησαν αμέσως και αναμένεται η σταδιακή τροφοδότηση των φορτίων το αμέσως επόμενο διάστημα. Ο ΑΔΜΗΕ θα ενημερώνει διαρκώς για τις εξελίξεις,” σημειώνεται στην ανακοίνωση για τη διακοπή ρεύματος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις