Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Διακοπή ρεύματος τώρα στην Αθήνα – Ποιες περιοχές δεν έχουν ρεύμα

διακοπή ρεύματος

Διακοπή ρεύματος τώρα στην Αθήνα. Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα πολλές περιοχές της Αττικής. Δείτε ποιες περιοχές δεν έχουν ρεύμα.

Διακοπή ρεύματος τώρα σε πολλές περιοχές της Αττικής και της Αθήνας. Χάος στους δρόμους, δεν λειτουργούν τα φανάρια, εικόνες απίστευτες. Οι διακοπές ρεύματος είναι γενικευμένες με αποτέλεσμα σε πολλές περιοχές τόσο στα νότια όσο και στα βόρεια προάστια να επικρατεί αλαλούμ.

Από τη διακοπή ρεύματος, φανάρια έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας, συναγερμοί έχουν αρχίσει να χτυπάνε, ενώ ανάστατοι είναι καταστηματάρχες αφού πολλοί έχουν ευπαθή προϊόντα. Το ρεύμα έχει κοπεί σύμφωνα με μαρτυρίες στο κέντρο της Αθήνας, σε Αλιμο, Αργυρούπολη αλλά και σε περιοχές όπως Εξάρχεια, Κολωνάκι, Κέντρο, Ηλιούπολη, Βύρωνας, Παλλήνη, Ιλίσια, Νέα Ελβετία, Μαρούσι, Μελίσσια, Χαλάνδρι, Βριλήσσια και Κηφισιά, Γλυφάδα, Παγκράτι και Άγιο Δημήτριο. Το πρόβλημα όπως όλα δείχνουν είναι γενικευμένο και σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκε από έκρηξη σε υποσταθμό της ΔΕΗ στην Παλλήνη.

Μετά τη διακοπή ρεύματος, η Πυροσβεστική έχει δεχτεί περισσότερες από 70 κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων από ασανσέρ. Εκτός λειτουργίας είναι η γραμμή 2 (Ανθούπουλη- Ελληνικό) του μετρό από τον σταθμό Πανεπιστήμιο έως το Ελληνικό. Οι συρμοί δεν κινούνται λόγω του προβλήματος στην ηλεκτροδότηση.

Στους δρόμους επικρατεί χάος αφού δεν λειτουργούν σχεδόν πουθενά τα φανάρια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις