Ελλάδα

Διαμαρτυρία κατοίκων στην “άγονη γραμμή” της Βικτώριας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν τα μέλη Πρωτοβουλίας Κατοίκων της περιοχής της Βικτώριας που βλέπουν την περιοχή τους να έχει μετατραπεί σε έρημο, αφού ο σταθμός του ηλεκτρικού είναι κλειστός εδώ και οκτώ μήνες.

Με μαύρες σημαίες που έβαλαν μπροστά στην είσοδο του σταθμού, οι κάτοικοι εξέφρασαν την απελπισία και την αγανάκτησή της, για την περιοχή τους που έχει γίνει “άγονη γραμμή”.

Πολλοί από αυτούς είναι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες που διατηρούν μαγαζιά και πόνταραν στην κίνηση από το σταθμό. Τώρα, λόγω της εγκατάλειψης της περιοχής που αποτελεί “στέκι” ναρκωμανών και φτωχών μεταναστών, λίγοι ως ελάχιστοι Αθηναίοι θα πάνε για τα ψώνια τους ή για διασκέδαση κατά τη Βικτώρια.

Το Newsit έκανε ρεπορτάζ στην περιοχή και μεταφέρει το κλίμα της απελπισίας μέσα από μαρτυρίες των κατοίκων.

Όπως λένε, πολλές επιχειρήσεις έχουν βάλει λουκέτο – βοηθούσης και της οικονομικής κρίσης – , ενώ τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα για τους φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου και τους εργαζόμενους στον ΟΤΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αυτισμός: Τα πρώτα σημάδια, η διάγνωση και οι δομές υποστήριξης – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς
Ο αυτισμός είναι μη αναστρέψιμη δια βίου διαταραχή και μπορεί να γίνει αντιληπτή ακόμη και από 14 μηνών - Οι γονείς δικαιούνται θεραπείες ειδικής αγωγής οι οποίες συνταγογραφούνται ετησίως
Παιδί 2
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που αυτοκίνητο χτυπά τη 16χρονη στα Καμίνια - «Ο οδηγός έκανε πως βάζει αλάρμ και την εγκατέλειψε»
«Στην περιοχή υπάρχουν δύο παιδικές χαρές. Πολλοί είναι αυτοί που δεν σταματούν στην διάβαση και τρέχουν ανεξέλεγκτα ειδικά τις βραδινές ώρες ο δρόμος γίνεται πίστα», καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής
Αυτοκίνητο 7