Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Διαμαρτυρία του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής για την καταδίκη της καθαρίστριας [pics]

Διαμαρτυρία του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής για την καταδίκη της καθαρίστριας [pics]

Συνέχεια στο κύμα διαμαρτυριών για την δεκαετή φυλάκιση της καθαρίστριας από το Βόλο, έδωσε το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής.

Οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης, όπου κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, ζητούσαν την άμεση αποφυλάκιση της συναδέλφου τους.

Η ανακοίνωση:

«Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής απαιτεί την άμεση αποφυλάκιση της συναδέλφου καθαρίστριας η οποία πρόσφερε τις υπηρεσίες της επί 20 χρόνια σε παιδικό σταθμό του Βόλου και η οποία καταδικάστηκε σε 10ετή κάθειρξη διότι εργαζόταν με “πλαστό απολυτήριο” δημοτικού. Η συνάδελφος ήταν απόφοιτη της Ε΄ δημοτικού και όχι της ΣΤ΄.

Τη στιγμή που άλλες ακόμα πιο καραμπινάτες οικονομικές υποθέσεις εκκρεμούν ζημιώνοντας το δημόσιο κατά εκατομμύρια ευρώ, το κράτος και η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη καταδικάζουν και φυλακίζουν μια εργαζόμενη γυναίκα. Aποδεικνύεται ότι η αστική δικαιοσύνη μόνο τυφλή δεν είναι, εξοντώνει τους εργαζόμενους και αφήνει στο απυρόβλητο τους βιομηχάνους, τους εφοπλιστές και τους τραπεζίτες.

Η συνάδελφος ούτε έκλεβε, ούτε καταχράστηκε δημόσια χρήματα. Τα δούλευε και τα δούλευε σκληρά.

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής απαιτεί να τερματίσει τώρα ο γολγοθάς της συναδέλφου, άμεσα να αποφυλακιστεί και να γυρίσει στη δουλειά της».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις