Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Διαψεύδει κατηγορηματικά τα υπουργείο Εργασίας για τα “21 κινητά της Αχτσιόγλου”

Διαψεύδει κατηγορηματικά τα υπουργείο Εργασίας για τα “21 κινητά της Αχτσιόγλου”

Με ανακοίνωσή του. το υπουργείο Εργασίας διαψεύδει δημοσίευμα που κάνει λόγο για 21 συνδέσεις κινητών τηλεφώνων της υπουργού, Έφης Αχτσιόγλου.

«Είναι δυσάρεστο τις ημέρες που η χώρα μας βιώνει μία ανείπωτη τραγωδία να υποχρεώνεται κανείς να απαντήσει σε συκοφαντικά δημοσιεύματα. Δυστυχώς, όμως, τέτοια δημοσιεύματα δεν μπορεί να μένουν αναπάντητα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας.

Η απάντηση του υπουργείου για την Έφη Αχτσιόγλου

Ειδικότερα, σημειώνει: «Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, με τον παραπλανητικό τίτλο “21 συνδέσεις κινητών για την Έφη”, επιχειρεί σκοπίμως να δημιουργήσει στρεβλές εντυπώσεις σε βάρος της υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης».

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, τονίζει πως «η υπουργός Εργασίας διαθέτει μία σύνδεση κινητού τηλεφώνου, η οποία είναι ιδιωτική και το λογαριασμό της πληρώνει αποκλειστικά η ίδια». «Τη σύνδεση αυτή χρησιμοποιεί τόσο για τις ιδιωτικές ανάγκες της όσο και για τις ανάγκες της δουλειάς της στο υπουργείο, χωρίς καμία επιβάρυνση για το Δημόσιο», επισημαίνει το υπουργείο Εργασίας.

Τέλος, αναφέρει πως «οι συνδέσεις κινητών στις οποίες αναφέρεται το δημοσίευμα, αφορούν υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Εργασίας» και προσθέτει: «Πάντα προβλέπονταν και πάντα δίδονταν σε δημοσίους υπαλλήλους με διευθυντικές θέσεις».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις