Site icon NewsIT
19:56 | 17.03.16

Διαψεύδει ο Μ. Δημητρακόπουλος ότι παραπέμπεται σε δίκη το Δ.Σ του ΙΕΚ Ξυνή

Newsit Newsroom

Με ανακοίνωσή του, ο πληρεξούσιος δικηγόρος των ΙΕΚ Ξυνή διαψεύδει την πληροφορία ότι τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας παραπέμπονται σε δίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Προς αποκατάσταση της αληθείας αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, τα οποία αναφέρουν ότι τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΙΕΚ Ξυνή, Σοφοκλής, Αικατερίνη και Αθηνά Ξυνή, παραπέμπονται να δικαστούν για την πράξη της κακουργηματικής πλαστογραφίας που προκάλεσε ζημιά ιδιαίτερα μεγάλης αξίας στο Δημόσιο, σας γνωστοποιώ ότι τα δημοσιεύματα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

Συγκεκριμένα, η ποινική κατηγορία της πλαστογραφίας αφορά στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου άλλης εταιρείας, της εταιρείας «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΕ», η οποία δεν σχετίζεται με τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ”.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version