Ελλάδα

Διαβάστε στο Onalert.gr: Πληθαίνουν οι παχύσαρκοι στις ένοπλες δυνάμεις

Μάστιγα η παχυσαρκία για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Σύμφωνα με έρευνα που θα παρουσιαστεί στο 23ο Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων που ξεκινά αύριο στη Θεσσαλονίκη, οι περιπτώσεις παχύσαρκων στρατιωτικών πληθαίνουν.

Ο αρχίατρος χειρουργός Κωνσταντίνος Μηλιάς ο οποίος θα είναι και εισηγητής του σχετικού θέματος,υποστηρίζει ότι αυτά τα περιστατικά δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν λαπαροσκοπικά γιατί «τα ασφαλιστικά ταμεία δεν καλύπτουν το κόστος των υλικών για τέτοιες επεμβάσεις». Προς το παρόν σκληρή δίαιτα. Το Συνέδριο θα διαρκέσει ως τις 6 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ : www.onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα