Ελλάδα

Διαβάστε στο Onalert.gr: Τελευταίοι των τελευταίων οι στρατιωτικοί στη μισθοδοσία!

Ο υπουργός Άμυνας ήταν πάντα προσεχτικός όταν αναφερόταν στο μισθολόγιο των στρατιωτικών και στο τι πρόκειται να να ακολουθήσει.

 «Οι μισθοί των στρατιωτικών ακολουθούν αυτούς του δημοσίου» είχε πει στο πρόσφατο παρελθόν και τώρα απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή είπε ότι οι μισθοί και τα επιδόματα του ένστολου αλλά και του πολιτικού προσωπικού του ΥΕΘΑ «ακολουθούν την εφαρμοζόμενη μισθολογική πολιτική,όπως αυτή διαμορφώνεται κάθε φορά από το υπουργείο Οικονομικών».

Συνεπώς το ΥΕΘΑ πετάει το μπαλάκι στο Υπουργείο Οικονομικών αν και αυτό φαίνεται ότι τελικά το είχε πάρει από μόνο του εδώ καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι δύο γυναίκες «κλειδιά» που θα καταθέσουν για τον θάνατο της Μυρτούς στην Κεφαλονιά - Τι υποστηρίζει ο 66χρονος
Το «μυστήριο» με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, όσα είπε μέσα από το κελί του ο 23χρονος, οι ισχυρισμοί του 66χρονου και οι δύο καταθέσεις που θα ρίξουν φως στην υπόθεση
Η 19χρονη Μυρτώ
5