Ελλάδα

Διάβημα της Αθήνας στην Άγκυρα για το Τσεσμέ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε προφορικό διάβημα προχώρησε η η Αθήνα για το Τσεσμέ. Το διάβημα έγινε από την πρεσβεία μας στην Άγκυρα. 

Όπως αναφέρει το onalert.gr, στις 15 Φεβρουαρίου οι τουρκικές υδρογραφικές υπηρεσίες προχώρησαν στην έκδοση NAVTEX για το Αιγαίο, αυτή τη φορά για το ωκεανογραφικό πλοίο «Τσεσμέ», προκειμένου να πραγματοποιήσει έρευνες σε περιοχές μεταξύ της Λήμνου, της Σκύρου και της Λέσβου από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι τις 2 Μαρτίου 2021.

Click4More Η τουρκική NAVTEX για το “Τσεσμέ”, η ελληνική στάση και στο “βάθος” διερευνητικές επαφές

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της Αθήνας, την ώρα μάλιστα που είναι σε εξέλιξη οι διερευνητικές συνομιλίες Ελλάδας και Τουρκίας. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πετράλωνα: Νέα ερωτήματα για την κατάρρευση της πολυκατοικίας – «Ήμουν τυχερός που δεν πήγα εκείνη την ημέρα στην αποθήκη με τα εργαλεία μου που είχα εκεί»
Ο ενοικιαστής της αποθήκης λέει ότι είχε καταλάβει εδώ και μέρες πως κάτι δεν πήγαινε καλά και αναρωτιέται γιατί δεν σταμάτησαν οι εργασίες όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα σημάδια
Ενοικιαστής της πολυκατοικίας στα Πετράλωνα