Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Δίκη ψευτογιατρού: «Αλήτη, τέρας» φώναζε μητέρα θύματος – «Ήθελε να με σκοτώσει» κατέθεσε καρκινοπαθής

ψευτογιατρός

Ξέσπασε στη δίκη του ψευτογιατρού η μητέρα της 35χρονης καρκινοπαθούς η οποία έχασε τη ζωή της, λόγω της δήθεν θεραπείας που της έδινε ο 48χρονος  κατηγορούμενος.

Μόλις οι αστυνομικοί έβγαλαν τον ψευτογιατρό από τη δικαστική αίθουσα, η γυναίκα δεν άντεξε στη θέα του κατηγορουμένου και επιχείρησε να τον λιντσάρει φωνάζοντας «αλήτη, βρωμιάρη, μου έφαγες το κορίτσι, τέρας, σκουλήκι». Πίσω της έτρεξε και καρκινοπαθής η οποία κατέθεσε στο δικαστήριο και δήλωση πεπεισμένη πως ο κατηγορούμενος ήθελε να την σκοτώσει.

Οι αστυνομικοί έβαλαν τον κατηγορούμενο μέσα σε ένα γραφείο και οι δύο γυναίκες άρχισαν να χτυπούν την πόρτα και να του φωνάζουν να βγει έξω.

Η μητέρα της 35χρονης εγκύου από τη συναισθηματική φόρτιση κατέρρευσε στη συνέχεια, φωνάζοντας «ο αλήτης πάτησε πάνω στη θρησκεία και ξέσκισε το παιδί μου».

«Ήθελε να με σκοτώσει»

Η μάρτυρας και φίλη της 35χρονης που έχασε τη ζωή της κατέθεσε στο δικαστήριο πως απευθύνθηκε στο ψευτογιατρό όταν νόσησε στις αρχές του 2017 από καρκίνο στο μαστό. «Μου έκανε τη ζωή μου μαρτύριο και τη δική μου και των παιδιών μου. Με έκανε σκουπίδι. Ποιος έχει αυτό το δικαίωμα; Έλεγε στα παιδιά θα αποκτήσετε και τρίτο αδερφάκι. Που με έβλεπαν καραφλή, που είχα γεμίσει σπυριά; Την μια μέρα με έβλεπε στον τάφο και την άλλη μέρα δεν ήξερα αν θα πατήσω στη γη;», κατέθεσε η εν λόγω μάρτυρας.

Η γυναίκα πληροφορήθηκε για τη θεραπεία που ακολουθούσε η φίλη της και αποφάσισε να απευθυνθεί και η ίδια στο «ψευτογιατρό» μη γνωρίζοντας τι την περίμενε.

Click4more: Αμετανόητος ο ψευτογιατρός: «Με τους άλλους που έγιναν καλά θα ασχοληθείτε;»

Η μάρτυρας περιέγραψε πως ο «ψευτογιατρός» της ζήτησε να μην κάνει τις χημειοθεραπείες που της είχαν συστήσει και να ακολουθήσει τις οδηγίες του με αποτέλεσμα ο καρκίνος από τον οποίο έπασχε να κάνει μετάσταση.

«Του είπε ο σύζυγος μου το ιστορικό μου και εκείνος του είπε «δε θα πάει να κάνει χημειοθεραπείες και καμία άλλη θεραπεία. Θα έρθει να μιλήσουμε, θα βγάλουμε πρόγραμμα και θα γίνει καλά, δεν θα έχει πρόβλημα, δε θα έχει μεταστάσεις» κατέθεσε η μάρτυρας.

Οι δήθεν θαυματουργές ενέσεις αρτεμισίνης!

Η δήθεν… «θεραπεία» από την Ελβετία που της έδωσε ,αποτελούνταν από 51 βότανα από το Πήλιο , 45 «βιταμίνες» την ημέρα, αποστάγματα μέσα σε χυμούς και ενέσεις αρτεμισίνης.

Η μάρτυρας κατέθεσε ότι πήγε σε συγκεκριμένο κατάστημα με βότανα στο Πήλιο για να προμηθευτεί την δήθεν αγωγή που της πρότεινε ο κατηγορούμενος και εκεί ο ιδιοκτήτης του της είπε: «Είστε τυχεροί, πέσατε σε γιατρουδάρα».

Όπως ανέφερε η γυναίκα, η «θεραπεία» που της υπόσχονταν ο κατηγορούμενος θα «διέλυε τον καρκίνο και δεν θα κάνει ούτε μεταστάσεις ούτε τίποτα».

Το αποτέλεσμα ήταν, η ίδια να πεισθεί και να ακολουθήσει τις «συμβουλές» του, να μην υποβληθεί σε χημειοθεραπείες, όπως ο κατηγορούμενος της ζητούσε, αλλά αντίθετα να κάνει ενέσεις… αρτεμισίνης.

«Ο συνδυασμός με τα αποστάγματα και με τη χημειοθεραπεία θα προκαλέσει έκρηξη στον οργανισμό και θα μπορούσα να πεθάνω μου έλεγε» κατέθεσε η μάρτυρας πως της έλεγε ο «ψευτογιατρός» για να μην κάνει τις χημειοθεραπείας και πρόσθεσε πως ο «ψευτογιατρός» δήλωνε βέβαιος πως με τη δίκη του «θεραπεία» ο καρκίνος θα «ξεραινόταν»!

«Ήρθε στο σπίτι μου και μου έκανε ξαφνικά την ένεση αρτεμισίνης. Με πλησίασε να μου πει κάτι και μου την κάρφωσε, τα παιδιά μου είχαν πάθει σοκ. Είχα πολλούς πόνους και μούδιασμα από ένεση. Ακόμα δεν έχω μάθει τι είναι η αρτεμισίνη. Ο κύριος μας έλεγε ότι θα εξάλειφε τον καρκίνο τελείως», είπε η μάρτυρας για να αναφέρει στη συνέχεια ότι κατάλαβε πως πρέπει να εγκαταλείψει τον «ψευτογιατρό».

Click4more: Ψευτογιατρός: «Είπε ότι ο όγκος έγινε νερό» – «Τρία χρόνια στο πλευρό του δόκτορα θανάτου»

Στη συνέχεια, όπως ανέφερε η γυναίκα, έκανε εξετάσεις και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα καθώς είχε μεταστατικό καρκίνο στους λεμφαδένες. «Έκανα 17 χημειοθεραπείες και 35 ακτινοβολίες. Είχα πολύ μικρές πιθανότητες να ζήσω. Από δω και πέρα η ζωή μου είναι κάθε τρεις μήνες με παρακολουθούν με εξετάσεις γιατί ο καρκίνος είναι μεταστατικός», ανέφερε η μάρτυρας.

Ο ψευτογιατρός «πάτησε» πάνω στη θρησκεία 

Ο «ψευτογιατρός» είχε προτάξει προκειμένου να πείσει τη μάρτυρα και το σύζυγο της το ζήτημα της θρησκείας.

«Παρά τις άθλιες εξετάσεις. Εκείνος του απαντούσε: «Δεν θα κάνει ούτε χειρουργείο ούτε χημειοθεραπείες. Εγώ το πήρα ότι ήθελε να με δολοφονήσει. Αυτός ήταν ο σκοπός του. Ο κύριος από δω πάτησε πάνω στη θρησκεία μας γιατί έμαθε ότι έχει αδερφό στο Άγιο Όρος. Κυρίως είχε προσεγγίσει τον άντρα μου. Ήρθε στο σπίτι με μεγάλο σταυρό, που μέσα μας είπε ότι είχε οστά Αγίων και μας λέγε σας φέρνω την ευλογία του Θεού. Συνολικά είχα δώσει έξι χιλιάδες ευρώ. Τον έψαχνα αλλά δεν απαντούσε. Τελείωναν τα σκευάσματα. Πήγα για εξετάσεις και βρήκαν μετάσταση τους λεμφαδένες. Έπρεπε να κάνω μεγάλο χειρουργείο.

Ο σύζυγός μου τον βρήκε στο τηλέφωνο και του είπε ότι ήταν στην εντατική εξ αιτίας ενός τροχαίου και γι’ αυτό δεν απαντούσε. Μας είπε να μην κάνω χειρουργείο και να τον περιμένουμε να μου ξανακάνει ένεση. Δεν ήρθε ποτέ και τελικά αποφάσισα να κάνω χειρουργείο και χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Ταλαιπωρήθηκα πολύ, μου έδιναν πολύ μικρές πιθανότητες επιβίωσης. Πλέον κάθε τρεις μήνες υποβάλλομαι σε εξετάσεις», ανέφερε η μάρτυρας στο δικαστήριο.

«Αμετανόητος ψυχρός δολοφόνος ο ψευτογιατρός»!

Σε δήλωσή του Στέλιος Σούρλας, συνήγορος της μάρτυρος, ανέφερε: «Αυτά τα οποία η μάρτυρας είπε ήταν με πόνο ψυχής. Ζητά δικαίωση. Αν συνέχιζε να ακολουθεί τις οδηγίες του σήμερα θα ήταν πεθαμένη». Από την πλευρά της η ίδια μάρτυρας ανέφερε στους δημοσιογράφους: «Αυτός ο άνθρωπος ήθελε να με σκοτώσει. Είπε όχι στις χημειοθεραπείες όχι στο χειρουργείο. Δεν θα υπήρχα εδώ σήμερα. Τα παιδάκια μου θα κλαίγανε. Είναι αμετανόητος είναι ψυχρός δολοφόνος δεν είχε ούτε το θάρρος να με κοιτάξει».

Click4more: Ψευτογιατρός: «Ήθελε να δει το παιδί μας να αργοπεθαίνει» λέει η μητέρα 14χρονου θύματος

Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της 35χρονης καρκινοπαθούς που έχασε τη ζωή της εξαιτίας των… θεραπειών του κατηγορούμενου είπε: «Αντίκρισα το δολοφόνο του παιδιού μου. Στα τρία χρόνια που έμαθα ότι αυτός ο δολοφόνος την έφαγε για 60 χιλιάρικα. Κρύφτηκε δεν ήθελε να με δει. Φοβάται. Τώρα όμως το παιδί μου δεν υπάρχει. Πίστευε το παιδί μου και πάτησε πάνω στον Θεό. Αυτό το σκουλήκι. Θέλω το παιδί μου πίσω. Θέλω τη Γιαννούλα μου που άφησε δύο παιδάκια και θα μεγαλώσουν χωρίς χάδι. Μόνο με φωτογραφίες».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις