Ελλάδα

Δίκη Χρυσής Αυγής – ΓΣΕΕ: «Η Δημοκρατία νίκησε τον φασισμό – Δικαίωση για την ελληνική κοινωνία»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την απόφαση του δικαστηρίου στη δίκη της Χρυσής Αυγής σχολίασε η ΓΣΕΕ τονίζοντας ότι η δημοκρατία νίκησε τον φασισμό και ότι η ετυμηγορία των δικαστών είναι ιστορική.

«Η Δημοκρατία νίκησε το φασισμό! Οι δημοκρατικοί θεσμοί δικαίωσαν τον αντιφασιστικό αγώνα. Η σημερινή ιστορική απόφαση της Δικαιοσύνης η οποία αναγνωρίζει ότι η Χρυσή Αυγή συστάθηκε, οργανώθηκε και δρούσε ως εγκληματική οργάνωση, αποτελεί δικαίωση για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία» αναφέρει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) σε σχετική ανακοίνωσή της.

Όπως επισημαίνει, «αποτελεί δικαίωση για την οικογένεια του Παύλου Φύσσα, για όλα τα θύματα της βίας της Χρυσής Αυγής, για όλα τα θύματα της ρατσιστικής βίας, για όλους εκείνους που ενώνουν τη φωνή τους στο μήνυμα κατά του φασισμού, του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας: έξω από τις ζωές μας- έξω από την κοινωνία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους που «χτύπησαν» κατάστημα ψιλικών στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης - Επέστρεψαν σε κατάστημα κράτησης νέων
Απείλησαν με όπλο τον υπάλληλο του ψιλικατζίδικου, αρπάζοντας 700 ευρώ από το ταμείο, διάφορα καπνικά προϊόντα και το τσαντάκι του με προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα
Περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας