Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Έφτασε στη ΓΑΔΑ για κατάθεση

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Έφτασε στη ΓΑΔΑ για κατάθεση

Μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, μεταφέρθηκε από την Πάτρα στη ΓΑΔΑ για να δώσει κατάθεση. Χθες (20.06.2022) κατέθετε για περισσότερες ώρες η μητέρα τους. 

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας, στην Πάτρα, το μοιραίο βράδυ που βρέθηκε νεκρή η μικρή Ίριδα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου αμφισβητεί το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά, όπως δήλωσε νωρίτερα ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος, στο newsit.gr

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφτασε στη ΓΑΔΑ λίγα λεπτά πριν από τις 13:00 και επέλεξε να μπει από την πίσω πόρτα του κτιρίου, συνοδεία του δικηγόρου της αδερφής της, Όθωνα Παπαδόπουλου. Μερικές γυναίκες που βρίσκονταν στο σημείο, την αποδοκίμασαν, φωνάζοντάς της “σκύλα” και “κρέμασμα”. 

Η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου, ως του μοναδικού ανθρώπου στο σπίτι μαζί με τη μητέρα, το βράδυ του θανάτου του βρέφους, θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για την εξέλιξη της υπόθεσης. 

Δεν αποκλείεται, αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος των καταθέσεων, να υπάρξουν και νέες διώξεις. 

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις