Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Δημήτρης Καμπανάρος: «Με νίκησε ο κορονοϊός» έγραψε κι αυτοκτόνησε (video)

Δημήτρης Καμπανάρος

Το τέλος της ζωής του έγραψε ο ίδιος, αφήνοντας πίσω του δάκρυα κι ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Ο Δημήτρης Καμπανάρος, ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, στον οποίο τις προηγούμενες ημέρες εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κορονοϊού, αυτοκτόνησε την Τετάρτη, 21.10.2020.

Ο Δημήτρης Καμπανάρος είχε διαγνωστεί και ο ίδιος θετικός στον ιό και δεν άντεξε το τεράστιο βάρος της ευθύνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε επιβαρυνθεί πάρα πολύ η ψυχολογική κατάστασή του μετά τα τρία κρούσματα στον οίκο ευγηρίας, δύο εργαζομένων και μιας ηλικιωμένης.

Ο Δημήτρης Καμπανάρος δεν άντεξε το βάρος…

Σημειώνεται πως στο εν λόγω γηροκομείο επιβεβαιώθηκε πως θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν μία ηλικιωμένη τρόφιμος και δύο εργαζόμενοι οι οποίοι απομονώθηκαν στο σπίτι τους.

Click4more: Δημήτρης Καμπανάρος: Μια ζωή γεμάτη προσφορά πριν το τραγικό τέλος (video)

Σύμφωνα μάλιστα με όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου την περασμένη Τρίτη, ο ΕΟΔΥ είχε πάει για τεστ στις 16 Σεπτεμβρίου και όλοι ήταν αρνητικοί. Κλιμάκιο κλήθηκε ξανά προληπτικά από τον ίδιο και πήγε την προηγούμενη Πέμπτη (15 Οκτωβρίου). Τότε πραγματοποιήθηκαν rapid tests και βγήκε θετικό το δείγμα μιας εργαζόμενης.

Δημήτρης Καμπανάρος

Οι τελευταίες του λέξεις

Την Τετάρτη, 21.10.2020, ο ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας Νέα Θάλπη, όπου προ δύο ημερών είχαν εντοπισθεί τρία κρούσματα κορονοϊού, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του. Ο αυτόχειρας είχε αφήσει σημείωμα που βρέθηκε δίπλα του, στο οποίο εξηγούσε γιατί έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ένα σημείωμα πραγματικά συγκλονιστικό. «Είμαι ένας αποτυχημένος, δυσφήμισα το γηροκομείο, δεν τα κατάφερα, απέτυχα. Πλέον δεν θα εμπιστευτεί ποτέ κανείς, με νίκησε ο κορονοϊός», έγραφε σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, το βράδυ της Τετάρτης, 21.10.2020.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Πηγή: Mega.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις