Δευτέρα, 20 Μαΐ
22oC Αθήνα

Δημήτρης Κόκοτας: Διαψεύδει η αδελφή του τραγουδιστή τα δημοσιεύματα για την κατάσταση της υγείας του

Δημήτρης Κόκοτας: Διαψεύδει η αδελφή του τραγουδιστή τα δημοσιεύματα για την κατάσταση της υγείας του

«Δεν μπορώ να ακούω αυτές τις κουταμάρες πραγματικά! Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά!». Τη δήλωση αυτή έκανε η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα σε σχέση με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Γιώργος Γεννηματάς» για την κατάσταση της υγείας του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Ιδιαίτερη ανησυχία προκάλεσαν στους φίλους και τους συγγενείς τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπως ανέφερε το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν.

Η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος για 14η ημέρα, έπειτα από το έμφραγμα και την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στις πρόβες του J2US, μίλησε την Τετάρτη 10 Απριλίου στο Happy Day, διαψεύδοντας κατηγορηματικά όσα μεταφέρθηκαν στα μέσα ενημέρωσης την προηγουμένη.

«Δεν μπορώ να ακούω αυτές τις κουταμάρες πραγματικά! Θα πρέπει να σέβεστε κάποιες φορές αυτούς που έχουν θέματα! Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά!», δήλωσε χαρακτηριστικά η Έλλη Κόκκοτα.

 

«Βγήκε το πρωί η κυρία Παγώνη και είπε ότι όλα πηγαίνουν καλύτερα. Εμείς αυτή την ενημέρωση έχουμε και είναι όλα καλά. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο», συμπληρώνει η αδελφή του 54χρονου τραγουδιστή στην εκπομπή του ALPHA.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις