Κυριακή, 14 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Δημήτρης Κόκοτας: «Η πορεία του είναι δύσκολη και χρειάζεται χρόνος, υπάρχουν επιπλοκές» λέει η Ματίνα Παγώνη

Δημήτρης Κόκοτας: «Η πορεία του είναι δύσκολη και χρειάζεται χρόνος, υπάρχουν επιπλοκές» λέει η Ματίνα Παγώνη

«Αυτά τα περιστατικά είναι πολύ σοβαρά, για αυτό χρειάζεται χρόνος και εξαρτάται από τον οργανισμό του ανθρώπου», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη για τα νεότερα της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Η υγεία του Δημήτρη Κόκοτα που νοσηλεύεται από τις 28 Μαρτίου 2024 μετά από το έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια προβών του J2US, παραμένει σταθερή έχοντας ακόμη κάποιες επιπλοκές με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να χρειάζεται πάρα πολύ χρόνο μέχρι την ανάρρωσή του, ανέφερε η Ματίνα Παγώνη σήμερα (24.06.2024).

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ και τόνισε πως η κατάσταση της υγείας του ερμηνευτή συνεχίζει να είναι δύσκολη. «Είναι δύσκολα τα πράγματα, υπάρχει σταθερότητα στην κλινική του εικόνα, όμως η πορεία είναι δύσκολη και χρειάζεται χρόνος. Οι επιπλοκές αντιμετωπίζονται.

Ο οργανισμός του ανθρώπου είναι εκείνος που πρέπει να αντιδράσει για να βελτιωθεί η κατάσταση και καταφέρει ο άνθρωπος να πάει το συντομότερο δυνατόν στο σπίτι του», ανέφερε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Και συνέχισε: «Οι επιπλοκές υπήρχαν από την αρχή, καθημερινά γίνονται εξετάσεις για την πορεία της γνώσης του εγκεφάλου. Θέλει χρόνο για να αποκατασταθούν σιγά- σιγά τα προβλήματα».

Για το ενδεχόμενο μεταφοράς του Δημήτρη Κόκοτα σε κέντρο αποκατάστασης, η ίδια είπε: «Χρειάζεται να παραμείνει στη ΜΑΦ του νοσοκομείου και να παρακολουθείται από την ομάδα γιατρών που τον έχει αναλάβει. Δεν μπορεί να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης ακόμη, πρέπει πρώτα οι γιατροί να κάνουν κάποια απαραίτητα πράγματα για την βελτίωσή του».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις