Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Δημήτρης Κόκοτας: Μετατίθεται για την άλλη εβδομάδα η νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης – Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του

Δημήτρης Κόκοτας: Μετατίθεται για την άλλη εβδομάδα η νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης – Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του

Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής εξακολουθεί να είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γιώργος Γεννηματάς».

Η νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης του αγαπημένου τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, η οποία αναμενόταν να γίνει στα τέλη αυτής της εβδομάδας, φαίνεται να αναβάλλεται για την επόμενη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αφύπνισή του κατά πάσα πιθανότητα δεν κατέστη προς το παρόν δυνατή, καθώς οι θεράποντες γιατροί του δημοφιλούς καλλιτέχνη δεν είναι σε θέση να μειώσουν τις δόσεις των χορηγούμενων φαρμάκων.

Η γενική κλινική εικόνα του Δημήτρη Κόκοτα, ωστόσο, παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη μετά το έμφραγμα και την ανακοπή καρδιάς που έπαθε.

Όλα, λοιπόν, συνηγορούν στο ότι η νέα προσπάθεια να ξυπνήσει από το κώμα θα επιχειρηθεί μάλλον προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν τέλη Μαρτίου όταν ο Δημήτρης Κόκοτας ένιωσε μία αδιαθεσία στις πρόβες που έκανε για την εβδομαδιαία εμφάνισή του στο «Just the 2 of us». Ξαφνικά κατέρρευσε μπροστά στους συνεργάτες του, χωρίς προηγουμένως να έχει νιώσει κάτι που να τον ανησυχήσει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις