Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Δημήτρης Κόκοτας: «Πήγε και ήρθε» λέει η σύζυγός του – Μεταφέρθηκε στην παθολογική ΜΕΘ, παραμένει διασωληνωμένος

Δημήτρης Κόκοτας: «Πήγε και ήρθε» λέει η σύζυγός του – Μεταφέρθηκε στην παθολογική ΜΕΘ, παραμένει διασωληνωμένος

Στην παθολογική ΜΕΘ έχει μεταφερθεί ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος για τέταρτη ημέρα μετά το έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών του J2US.

Η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα ύστερα από το έμφραγμα, παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή, με τη σύζυγό του να τονίζει πως στην παθολογική ΜΕΘ, όπου βρίσκεται πλέον, υπάρχουν εξειδικευμένοι γιατροί, που παρακολουθούν με κάθε λεπτομέρεια ό,τι χρειάζεται.

«Πήγε και ήρθε… οι γιατροί είναι συγκρατημένοι», δήλωσε η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή, Δήμητρα Κόκοτα, μιλώντας στον Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Δευτέρας (01.04.24). «Θα ήθελα να ακούσω ότι ήταν ψέμα όλο αυτό», είπε η ίδια λόγω πρωταπριλιάς.

«Χρειάζεται εξαιρετική υπομονή και πίστη. Οι γιατροί μας λένε να κάνουνε υπομονή. Κάθε μέρα μπαίνω στην εντατική και τον βλέπω για λίγο», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με την σύζυγό του, ο Δημήτρης Κόκοτας είναι σε καταστολή ακόμη, οι γιατροί δεν έχουν κάνει προσπάθεια να τον αποσωληνώσουν, κάνουν πολύ προσεχτικά βήματα, θα πρέπει να περάσουν ακόμη δύο ημέρες».

 

«Περιμένω τη στιγμή που θα βγει, για να φύγουμε μαζί», τόνισε η ίδια βαθιά συγκινημένη και δήλωσε πως η κόρη της γνωρίζει τα πάντα για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της.

«Της έχω πει ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε», δήλωσε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις