Ελλάδα

Δημήτρης Κόκοτας: «Σε λίγες μέρες θα είναι καλά και θα βγει να σας τα πει ο ίδιος», λέει η αδελφή του

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» εξακολουθεί και νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας, ύστερα από το έμφραγμα που υπέστη.

Η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα, Έλλη, είχε σήμερα (16.04.2024) μία σύντομη τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha προκειμένου να ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν οι θεράποντες γιατροί έχουν προχωρήσει σε τραχειοστομία, η αδελφή του ανέφερε:

 «Δε μπορώ να σας πω τίποτα, όλα πάνε καλύτερα και θα πάνε ακόμη καλύτερα. Σε λίγες μέρες ο Δημήτρης θα είναι καλά και θα βγει να σας τα πει ο ίδιος. Τώρα αυτή τη στιγμή περιμένω τον Δημήτρη να ξυπνήσει».

Στο πάνελ της εκπομπής, βρισκόταν και η στιχουργός Εύη Δρούτσα, η οποία ανέφερε με τη σειρά της ότι:

«Μιλάω κάθε μέρα με την Κατερίνα, τη γυναίκα του Κόκοτα. Πραγματικά δεν θέλουν να σκέφτονται τίποτα. Εγώ ό,τι μπορούμε να καταλάβουμε το συζητάω με τον Γιώργο Λεμπέση και πραγματικά δεν θα πω και εγώ ποτέ τίποτα, απλώς το περιμένουμε το θαύμα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αττική Οδός: Την Παρασκευή θα δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα που είχε κλείσει για να συντηρηθεί η σήραγγα στα Άνω Λιόσια
Βέβαια θα συνεχιστούν ορισμένες εργασίες και μετά την ερχόμενη Δευτέρα, συνεπώς, θα συνεχίσουν να κλείνουν μία ή δύο λωρίδες κυκλοφορίας κυρίως τις νυχτερινές ώρες
αττική οδός