Ελλάδα

Δημήτρης Κοντομηνάς: Σε στενό κύκλο η ταφή του επιχειρηματία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο Α’ Νεκροταφείο και σε στενό οικογενειακό κύκλο έγινε το πρωί της Τρίτης (15.03.2022) η ταφή του Δημήτρη Κοντομηνά

Στο Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας παραβρέθηκαν λίγα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του Δημήτρη Κοντομηνά προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία, τηρώντας παράλληλα την επιθυμία της οικογένειας του. 

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη. Η κηδεία του έγινε χθες στην Ύδρα αλλά η ταφή του στον οικογενειακό τάφο όπου είναι θαμμένοι και οι γονείς του. 

Η κόρη του Μαρία με τον σύζυγο της Αριστοτέλη Τζιαμπίρη και η αδερφή του Κίττυ έφτασαν στο  Α΄ Νεκροταφείο λίγο πριν τις 09:00 το πρωί, ενώ στον αποχαιρετισμό του Δημήτρη Κοντομηνά βρέθηκε και η δημοσιογράφος του Alpha, Μαρία Νικόλτσιου.  

kontominas kideia kontominas kideia kontominas kideia kontominas kideia kontominas kideia

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Θερίζει» ο θερμικός θόλος την Δυτική Ευρώπη, στους 18 οι νεκροί - «Καύσωνας» με 33αρια του Αγίου Πνεύματος στην Ελλάδα
Για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα καλός με πολύ υψηλές θερμοκρασίες -Στην Ευρώπη ντόπιοι και τουρίστες ψάχνουν απεγνωσμένα τρόπους να δροσιστούν λόγω των θερμοκρασιών ρεκόρ
Παραλία 11