Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα έρευνα για βιασμό

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα έρευνα για βιασμό

Μία ακόμα εισαγγελική έρευνα σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, για το αδίκημα του βιασμού, αρχίζει από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκε η κατάθεση που έδωσε στην 19η ανακρίτρια η οποία χειρίζεται την υπόθεση του ηθοποιού-σκηνοθέτη, 24χρονος άνδρας, ο οποίος υποστήριξε ότι βιάστηκε από τον γνωστό ηθοποιό πριν από 7 χρόνια, όταν ήταν 17 ετών.

Η κατάθεση διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και, με εντολή της προϊσταμένης, ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος θα διενεργήσει την προκαταρκτική καλώντας τις αμέσως επόμενες ημέρες τον καταγγέλλοντα.

Η υπόθεση είναι η τέταρτη που αφορά μη παραγεγραμμένο καταγγελλόμενο αδίκημα, η οποία ερευνάται από τη Δικαιοσύνη με πρωταγωνιστή τον προφυλακισμένο καλλιτέχνη.

Πριν περίπου ένα μήνα, σε βάρος του καλλιτέχνη ασκήθηκε ποινική δίωξη για υπόθεση βιασμού ενήλικα, που βρήκε Δημήτρη Λιγνάδη προφυλακισμένο ήδη στις φυλακές Τρίπολης για τις δύο αρχικές υποθέσεις βιασμού κατά ανηλίκων που τον βαρύνουν. Η τρίτη υπόθεση έφθασε στη Δικαιοσύνη μετά από μήνυση που υπέβαλε ο καταγγέλλων, ο οποίος υποστηρίζει ότι βιάστηκε από τον καλλιτέχνη το 2018. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις