Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους

Την αποκάλυψη ότι δεν αισθάνεται «ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους» έκανε ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, μιλώντας για τη πανδημία του κορονοϊού στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. 

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος συνέχισε, λέγοντας: «Έχω εμβολιαστεί, είναι το μόνο όπλο που έχουμε στη διάθεσή μας μαζί με μάσκες και άλλα μέτρα για να πολεμήσουμε τον κορονοϊό, αρά είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσουμε αυτό το όπλο προς όφελός μας».

«Ήμουν από τους πρώτους που μίλησα για υποχρεωτικό εμβολιασμό στην εστίαση και υπήρχε μεγάλη κατακραυγή προς το πρόσωπό μου και από συνάδελφους και από πολίτες» σημείωσε, συμπληρώνοντας πως «είναι κοινωνική μας ευθύνη να προσέχουμε και να προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας». 

Ο ίδιος εξήγησε ότι «δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε, μπορούμε να παροτρύνουμε. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες βλέπουμε μεγάλο κύμα στην εστίαση (ανθρώπων) που αρχίζουν να κλείνουν ραντεβού, καταλαβαίνουν σιγά – σιγά ότι είναι λίγο μονόδρομος, ειδικά επειδή έχουμε διαλέξει αυτό το επάγγελμα και έχουμε επαφή με πολύ κόσμο».

«Παρόλα αυτά όταν ένας εργαζόμενος σου λέει ότι φοβάται, πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις το φόβο του;» αναρωτήθηκε ο γνωστός σεφ.  

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις