Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Δημήτρης Τοπαλίδης: Όσα συνέβησαν πριν τον άγριο ξυλοδαρμό του ηθοποιού στη Νέα Σμύρνη

Δημήτρης Τοπαλίδης: Όσα συνέβησαν πριν τον άγριο ξυλοδαρμό του ηθοποιού στη Νέα Σμύρνη

«Είμαι κάπως καλύτερα, έχω αρχίσει να βρίσκω τα πατήματά μου», δηλώνει ο ηθοποιός Δημήτρης Τοπαλίδης, μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (11.4.2023) σε ένα στενό στη Νέα Σμύρνη από δύο άνδρες, επειδή κόρναρε γιατί ένα φορτηγό μεταφορικής εμπόδιζε την κυκλοφορία.

Μιλώντας στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο 10 ημέρες μετά τον ξυλοδαρμό, ο ηθοποιός δήλωσε ότι περίμενε τουλάχιστον 15 λεπτά στο σημείο, πριν γίνουν όλα, χωρίς να είναι εκνευρισμένος. «Δεν βιαζόμουν να πάω στο σπίτι μου, γιατί είναι στα 80 με 100 μέτρα, περίμενα υπομονετικά», είπε.

«Από την ώρα που κόρναρα μία φορά από το φορτηγό τους πέρασαν άλλα πέντε λεπτά από το δεύτερο κορνάρισμα», εξιστόρησε ο ηθοποιός για όσα συνέβησαν πριν τον ξυλοδαρμό. Τότε, μετά τη δεύτερη φορά, δύο άνδρες εμφανίστηκαν και του επιτέθηκαν, καθώς του όρμησαν και τον έβρισαν.

«Βρέθηκα ξαφνικά κάτω στο κράσπεδο. Ουσιαστικά, ήμουν κάτω έβλεπα άσφαλτο, δεχόμουν χτυπήματα. Στην προσπάθειά μου να σηκωθώ, άπλωσα το αριστερό μου χέρι και γαντζώθηκα από τον έναν άντρα σε κάποιο σημείο που είχε πόνο και συνειδητοποίησα ότι άλλος τον τράβαγε από εμένα», περιέγραψε ο Δημήτρης Τοπαλίδης.

Όσα είπε ο Δημήτρης Τοπαλίδης στο LIVE NEWS:

«Βλέπω δύο τύπους να κατευθύνονται προς τα εμένα κάπως με άγριες διαθέσεις, βρίζοντας, φωνάζοντας και αυτό που τόλμησα εγώ να πω είναι: “Μιλάτε κιόλας αντί να ζητήσετε συγγνώμη και να πάρετε το αυτοκίνητο να φύγετε;” και από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι καν πώς βρέθηκα κάτω στο πάτωμα», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε για τον ξυλοδαρμό ότι «λόγο στον λόγο με άσχημες κουβέντες πλακωθήκανε στο ξύλο. Έφαγε αρκετό ξύλο. Μπήκα και τους χώρισα».

«Σηκώθηκα και πήγα προς το αμάξι, εκεί είδα ένα τεράστιο καρούμπαλο αριστερά στον κρόταφό μου, εκδορές στο μέτωπο, στο δεξί το μάτι στο πλάι και δεν ήξερα αν ήταν από κλοτσιά, μπουνιά ή αν πέφτοντας κάτω στο πεζοδρόμιο χτύπησα το κεφάλι μου. Έφτυσα κιόλας αίμα, δεν ανησύχησα εκείνη την ώρα» δήλωσε ο κ. Τοπαλίδης.

Ο ηθοποιός κάλεσε την αστυνομία και πήγαν και οι τρεις στο τμήμα, με τους δύο άντρες να ισχυρίζονται πως εκείνος τους επιτέθηκε πρώτος.

«Στο μεταξύ εγώ άρχισα να πονάω πάρα πολύ, να κρυώνει το σώμα μου και να πονάω πάρα πολύ στην αριστερή πλευρά, στο δεξί το πόδι, το κεφάλι μου να μουδιάζει και να πονάει αφόρητα. Ζήτησα νερό, μου φέρανε νερό στο τμήμα».

Ο Δημήτρης Τοπαλίδης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο που εφημέρευε και νοσηλεύεται ακόμα, αφού δεν είναι σε θέση να πάρει εξιτήριο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις