Ελλάδα

Δημοψήφισμα: Ατελείωτο πάρτι στο Σύνταγμα – Χιλιάδες πολίτες πανηγυρίζουν το “Όχι” (ΦΩΤΟ)

Η μέρα του δημοψηφίσματος είναι σίγουρα ιστορική. Μετά το συντριπτικό "Όχι" χιλιάδες πολίτες πλημμύρισαν το Σύνταγμα και πανηγυρίζουν ενώ οπως λένε το πάρτι θα είναι ολονύκτιο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κρατούν ελληνικές σημαίες στα χέρια, αγκαλιάζονται, φιλιούνται, άλλοι δε μπορούν να κρύψουν τη συγκινήση τους, κάποιοι δακρύζουν, άλλοι φωνάζουν από τη χαρά τους. Ολοι τους πιστεύουν πως κάτι θα αλλάξει προς το καλυτερο αν και δεν κρύβουν τους προβληματισμούς τους.  Οι συζητήσεις στα πηγαδάκια δίνουν και παίρνουν.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φραγκούλης για τραγωδία στην Ψάθα: «Έλειψε ο συντονισμός των ελικοπτέρων – Δεν επιτρέπεται να επιχειρούν ταυτόχρονα στο ίδιο σημείο ρίψης νερού»
Ο πραγματογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων Παντελής Φραγκούλης αναλύει τα πρώτα στοιχεία της τραγωδίας και εξηγεί τι, κατά την εκτίμησή του, μπορεί να οδήγησε στη σύγκρουση των δύο πυροσβεστικών ελικοπτέρων
Ελικόπτερο 24
Δολοφονία στην Κυψέλη: Ο 26χρονος σκότωσε την Βρετανίδα επειδή «ήθελε να κάνει τη σύντροφό του χριστιανή» – Η μαρτυρία «κλειδί»
Η σύντροφος του δράστη κατέθεσε στις αρχές ότι ο 26χρονος της αποκάλυψε ότι σκότωσε την Βρετανίδα «επειδή πίστευε πως θέλει να την κάνει χριστιανή»
Η 38χρονη που βρέθηκε νεκρή στην Κυψέλη 15
Η ανατριχιαστική περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα από τη σύγκρουση των δύο ελικοπτέρων στην Ψάθα: «Πυκνοί καπνοί, φωτιά και μεγάλη αγωνία»
Η διασώστρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αποκάλυψε ακόμη ότι τα δύο ελικόπτερα κατέπεσαν σε διαφορετικά σημεία, σε μικρή μεταξύ τους απόσταση
Ελικόπτερο