Ελλάδα

Δημοψήφισμα 2015: “Έκραξαν” τον Φίλη στο Κολωνάκι!

Δέκτης αποδοκιμασίων από πολίτες έγινε σήμερα το μεσημέρι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, με αφορμή το δημοψήφισμα.
 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Φιλής απολάμβανε τον καφέ του σε μαγαζί επί της οδού Σκουφά στο Κολωνάκι, όταν ένας πολίτης που καθόταν σε διπλανό τραπέζι κατευθύνθηκε προς το μέρος του και άρχισε να του φωνάζει δυνατά “με το δημοψήφισμα μας οδηγείται στη δραχμή, πες το καθαρά”.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κράτησε τη ψυχραιμία του και δεν απάντησε. Πάντως ο αγανακτισμένος πολίτης βρήκε… ακροατήριο στις γύρω καφετέριες, καθώς τα χειροκροτήματα έπεσαν “βροχή”!
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση της Κυψέλης και οι καταθέσεις των ανήλικων - «Ο 43χρονος είχε φυλακιστεί και στη Γερμανία» λέει ο θείος του
«Συχνά πρόσεχα τα τρία ανήλικα, δεν ήξερα για νεκρό βρέφος ούτε είχα δει χρήματα στο σπίτι» είπε ο 26χρονος Αφγανός που κρίθηκε προφυλακιστέος μαζί με το ζευγάρι
Ο 43χρονος που συνελήφθη στην Κυψέλη, όπου εντοπίστηκε το νεκρό βρέφος