Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Δήμος Αθηναίων: Γήπεδα 5Χ5 σαν καινούργια – Ώρες λειτουργίας για τους αθλούμενους

Δήμος Αθηναίων: Γήπεδα 5Χ5 σαν καινούργια – Ώρες λειτουργίας για τους αθλούμενους

Βελτιώθηκαν εντυπωσιακά τα γήπεδα 5Χ5 του Δήμου Αθηναίων. Εκσυγχρονίστηκαν ριζικά και αποδίδονται από τον ΟΠΑΝΔΑ όμορφα και ασφαλή στις γειτονιές και στους αθλούμενους.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων προχώρησε στην ολική ανάπλαση των επτά γηπέδων 5χ5 που διαχειρίζεται μετά τις παιδικές χαρές που αναμορφώθηκαν αισθητικά και λειτουργικά με νέο σύγχρονο εξοπλισμό.

Άλλη μία απόδειξη ότι πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων για την αναβάθμιση κάθε τετραγωνικού ελεύθερου δημοσίου χώρου στις γειτονιές, προχωρεί με ταχείς ρυθμούς, με έμφαση στους χώρους που παίζουν και αθλούνται παιδιά, έφηβοι και ενήλικες.

Οι εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Θησείο, στο Ρουφ, στο Γουδή, στην Ελληνορώσων, στην Αλεπότρυπα και στα Σεπόλια (στο τέρμα της οδού Αυλώνος), αποδίδονται σύγχρονες και ασφαλείς, στους αθλούμενους κάθε ηλικίας.

Οι εργασίες ανάπλασης αφορούσαν, στην αντικατάσταση του χλοοτάπητα, των εστιών, του συρματοπλέγματος, των διχτυών οροφής καθώς και των περιμετρικών. Προστέθηκαν για μεγαλύτερη αντοχή συρματόσχοινα στο δίχτυ της οροφής. Βάφτηκαν οι σωλήνες της περίφραξης, το περιμετρικό τοιχίο αλλά και οι κολώνες φωτισμού των γηπέδων.

Η χρηματοδότηση του σχεδίου ανάπλασης των συγκεκριμένων αθλητικών εγκαταστάσεων του ΟΠΑΝΔΑ έγινε στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Αττικής.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλησης και Νεολαίας του Δήμου της Αθήνας τηρεί απαρέγκλιτα τους κανόνες ασφαλείας που διέπουν τους δημόσιους χώρους άθλησης για την προστασία των αθλούμενων.

Επιπλέον, λόγω Covid, λαμβάνει και στα γήπεδα 5χ5 όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα υγιεινής, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση και τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής.

Τα γήπεδα λειτουργούν από Δευτέρα έως Κυριακή και ώρες 09:00 – 22:30 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται στο τηλέφωνο 210 3646857.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις