Ελλάδα

Δήμος Αθηναίων: Κλειστός ο Εθνικός Κήπος και απαγόρευση κυκλοφορίας στον Λυκαβηττό λόγω καιρικών συνθηκών

Σε έκτακτα μέτρα προχώρησε σήμερα Παρασκευή (21/06/2024) ο Δήμος Αθηναίων, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν και στην Αττική.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Αθηναίων εφαρμόζοντας τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται σε καταστάσεις συναγερμού, όπως αυτή σήμερα στην Αττική, ανακοίνωσε ότι:

Ο Εθνικός Κήπος και το πάρκο του Άλσους Χωροφυλακής έκλεισαν για λόγους ασφαλείας, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων και θα παραμείνουν κλειστά έως το πέρας του ωραρίου λειτουργίας τους. Επίσης, έχει τεθεί σε ισχύ απαγόρευση κυκλοφορίας στον Λυκαβηττό, με περιπολίες και ετοιμότητα από συνεργεία του δήμου.

Ακόμη, ο δήμος έχει αναπτύξει περιπολίες από ομάδες προσωπικού του σε 24ωρη βάση σε όλους τους μεγάλους χώρους πρασίνου (Φιλοπάππου, Λυκαβηττό, Τουρκοβούνια, Ιλίσια κ.α.).

Υδροφόρες βρίσκονται σε ετοιμότητα, ώστε να βοηθήσουν το έργο της Πυροσβεστικής σε περίπτωση ανάγκης. Η Δημοτική Αστυνομία έχει τεθεί σε επιφυλακή και drones ελέγχουν μεγάλους χώρους.

Από τον Δήμο Αθηναίων έγινε έκκληση προς τους πολίτες και τους φορείς να είναι πολύ προσεκτικοί και σε περίπτωση οποιουδήποτε κινδύνου αντιληφθούν να επικοινωνούν με το 1595 ή το 2105287800, τα οποία είναι σε 24ωρη λειτουργία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης 1
Βίντεο ντοκουμέντο πριν από την επίθεση των κουκουλοφόρων στη Νομική Σχολή Αθηνών – Η ύποπτη μοτοσικλέτα και οι κινήσεις των δραστών
«Με χτύπησαν με τον πυροσβεστήρα στο πρόσωπο», λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε - Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι κουκουλοφόροι να ήταν και αυτοί φοιτητές της νομικής
Μοτοσικλέτα στον δρόμο 4