Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: Αποζημιώσεις για ζημιές αυτοκινήτων λόγω πτώσης δέντρων

Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: Αποζημιώσεις για ζημιές αυτοκινήτων λόγω πτώσης δέντρων

Ο Δήμος ΦιλοθέηςΨυχικού θα αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες οχημάτων που υπέστησαν ζημιές από πτώση δέντρων και κλαριών σε δημόσιους χώρους ή σε οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς του κατά την κακοκαιρία «Ελπίδα».

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση στο κεντρικό Πρωτόκολλο του Δήμου, ώστε να συμπληρωθεί ο σχετικός φάκελος.

Επίσης αναφορά τού συμβάντος από την Τροχαία ή την Πυροσβεστική, φωτογραφίες τού συμβάντος, όπου σε περίπτωση αυτοκινήτου θα πρέπει να φαίνεται και ο αριθμός κυκλοφορίας του, φωτοτυπία Δελτίου Ταυτότητας του ιδιοκτήτη του οχήματος, άδειας κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο του οχήματος, τιμολόγιο ή απόδειξη στο όνομα του ιδιοκτήτη τού οχήματος για το ύψος της ζημιάς, όπου θα πρέπει να αναγράφεται και ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος και βεβαίωση της Υπηρεσίας Πρασίνου (κατόπιν αίτησης στο Πρωτόκολλο της κάθε κοινότητας του Δήμου προκειμένου να εκδοθεί).

Σημειώνουμε πως μέχρι τώρα στην Αττική, έχουν επίσης ανακοινώσει αποζημιώσεις οχημάτων από την πτώση δέντρων σε δημόσιους χώρους, λόγω της κακοκαιρίας, οι δήμοι Γλυφάδας, Ζωγράφου, Βριλησσίων, Ηλιούπολης, Αγίας Παρασκευής και Παπάγου-Χολαργού.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις