Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Δήμος Θεσσαλονίκης – Εκλογές 2023: Ψήφισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας και τόνισε ότι «τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

Δήμος Θεσσαλονίκης – Εκλογές 2023: Ψήφισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας και τόνισε ότι «τα καλύτερα είναι μπροστά μας»
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

«Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Συνεχίζουμε μαζί» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές στο 2ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, στην οδό Ικτίνου.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έφτασε γύρω στις 10:20 το πρωί στο εκλογικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, για να ψηφίσει στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές συνοδευόμενος από συνεργάτες και τις δυο αδελφές του.

Λίγο πριν μπει στο εκλογικό τμήμα ο Κωνσταντίνος Ζέρβας περίμενε υπομονετικά ψηφοφόρους που προηγούνταν της ουράς.

«Ολοκληρώνονται τέσσερα χρόνια δημιουργίας με έργα, με ανάπτυξη. Τέσσερα χρονια με σημαντικές δυσκολίες αλλά και με πολλά βήματα μπροστά. Στα επόμενα πέντε χρόνια η Θεσσαλονίκη μας θα ολοκληρώσει σημαντικά έργα. Θα αλλάξουμε κατηγορία», ανέφερε.

«Η Θεσσαλονίκη μας θα έχει όλα όσα της αξίζουν. Η σημερινή ψήφος είναι μια κρίσιμη ψήφος για το μέλλον της Θεσσαλονίκης», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας που διεκδικεί την επανεκλογή του στη Δημαρχία στις δημοτικές εκλογές.

 

Συμπλήρωσε, δε, πως «σήμερα λέμε ένα μεγάλο «ναι» στα έργα υποδομής, στην οικονομική ανάπτυξη, στην ανθρωπιά και στην αλληλεγγύη. Λέμε “ναι” στη σιγουριά, στη συνοχή, στη συνέπεια, στη σταθερότητα. Δεν γυρίζουμε πίσω, κοιτάμε μπροστά, περνούμε αυτό που μας αξίζει. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Συνεχίζουμε μαζί».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις