Ελλάδα

Δημόσιο: Με ποια κριτήρια θα γίνουν οι προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Δάσκαλοι και καθηγητές που θα προσληφθούν ως αναπληρωτές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από φέτος αλλάζουν (και πάλι) τα πάντα σε ό,τι αφορά στα κριτήρια.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το υπουργείο Παιδείας ξεκινάει μέσα στον Αύγουστο αγώνα δρόμου για να γίνουν οι προσλήψεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών και να κλείσουν τα κενά στα σχολεία.
Πλέον για την πρόσληψη των εκπαιδευτικών θα “μετράει” η προϋπηρεσία μόνο από το 2012 και μετά. Για εκείνους που πήραν πτυχίο την ίδια περίοδο θα έχουν προβάδισμα όσοι έχουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία.
Η διάταξη που προβλέπει τον αποκλεισμό δύο ετών εκείνων που αρνήθηκαν να αναλάβουν υπηρεσία εξακολουθεί να ισχύει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σεισμός 4 Ρίχτερ στη Χάλκη
Το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίζεται 4 χιλιόμετρα δυτικά της Χάλκης - Το εστιακό βάθος στα 15.3 χιλιόμετρα
Σεισμός 4 Ρίχτερ στη Χάλκη
Δέσποινα Τσεχελίδου, η πρώην διαιτητής που αναζητά τα «φάουλ» και τις αντοχές του έρωτα μέσα από τη συγγραφή
Για πολλά χρόνια, με μια σφυρίχτρα έδινε φάουλ, έδειχνε κίτρινες και κόκκινες κάρτες και έγραφε πολλά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο, τώρα γράφει μυθιστορήματα
Η Δέσποινα Τσεχελίδου